Survivor Serkan Neden Elendi?

Survivor 2016 ünlüler takımında yarışan Serkan Ercan bilindiği gibi dokunulmazlık yarışmasında sol bacağından sakatlanmış ve durumu oldukça ciddi durumdaydı. Survivor yapımcısı ve Sunucusu Acun Ilıcalı'dan kötü bir haber geldi ve Serkan'ın yarışmaya devam edemeyeceği resmi olarak duyuruldu.

Survivor 2016 oldukça hızlı başlamış olup oldukça güçlü olan ünlüler takımında Ütopya yarışmasından tanıdığımız Serkan sol dizinden sakatlık geçirmiş ve ciddi bir sakatlık olduğu gözlemlenmişti. Serkan bir süre oyunlarda oynamamış olsa da mutlak sürette doktora gitmetk zorundaydı ve MR çekilmesi için hastaneye gönderilmişti. Survivor 2016 ünlüler takımından olan Serkan'ın durumu oldukça ciddi olup sol bacağında büyük bir hasar olduğu hastanede öğrenilmesi sonucunda maalesef üzülerek söylüyoruz ki Serkan Survivor 2016 ünlüler takımından elenmiş oldu. Ünlüler takımı bu haber ile şok yaşarken adeta güçlü ve bir o kadar da hırslı bir yarışmacı hayallerine veda etmek zorunda kaldı.



Serkan Ercan Kimdir

Ercan 6 Haziran 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Evli olan Serkan İstanbul ve Amerika'da kurulu bir düzeni vardır. 

Mili dağcı olan Serkan 1.80 cm boyunda olup dağcı ve tırmanışçı olarak hayatını sürdürmektedir. Bulgaristan da profesyonel dağcılar ile birlikte 2.5 yıl yaşamını sürmüş sonrasında İsveç Stockholm de 5 yıl boyunca yaşamıştır. Daha sonrasında ise ABD ,Utah da yaşamını sürmüştür. Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosundadır. Tırmanma ve bouldering konularında uzmandır. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahiptir. Serkan Ercan Ekim 2014 yılında TV8'de ekrana gelen Ütopya programı ile tanınmıştı. Serkan Ercan Ütopya'da 10 ay kalmış ve finale kadar yükselmişti.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.