• Fragman
  • Dizi Haberleri
  • Tarz Meselesi Jüri Üyeleri Formatı Yarışmacıları Kuralları Başvuru Formu

Tarz Meselesi Jüri Üyeleri Formatı Yarışmacıları Kuralları Başvuru Formu

Kanal D ekranlarında yeni sezon içn hazırlanan sürpriz bir proje geliyor. Daha önce daha çok Tv8 ve fox tv gibi kanallarda izlediğimiz moda programlarından bir yenisi daha yeni sezonda kanal d ekranlarında olmaya hazırlamıyor. Tarz Meselesi olarak ismi açıklanan programın detayları belli olmaya başladı. D Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği moda yarışması ağustos ayında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Programın sunuculuğunu bir çok program ve ödül törenlerinden tanıdığımız ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel üstleniyor. Jüri koltuğunda oturacak isimler ise her birinin kendine has tarzları ve stilleri var. Geçtiğimiz sezon tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programından olaylı ayrılan Nur Yerlitaş, ünlü modacı Hakan Akkaya ve genç modacı Umut Eker jüri üyeleri olarak yer alacaklar. Moda yarışmalarına yeni bir soluk getirecek olan Tarz Meselesi ağustosta kanal d ekranlarında...

Tarz Meselesi Sunucusu Kim

Çağla Şikel

2 Ocak 1979 İstanbul doğumlu ünlü manken ve sunucu Şikel Mimar Sinan Üniversitesi mezunudur. 1.82 boyunda ve 62 kiloda olan Çağla Şikel 1997 senesinde Miss Türkey 1.si seçilmiştir. Cennet Mahallesi dizisinde Sultan karakteriyle tanınmıştır. Emre Altuğ ile evli ve 2 çocuğu bulunmaktadır. Bugün Ne Giysem, Her Şey Dahil gibi programları sunmuştur.



Tarz Meselesi Jüri Üyeleri Kimler

Hakan Akkaya

23 Temmuz 1982 Ordu doğumlu modacı Hakan Akkaya 19 yaşından itibaren İstasyon Sanat Merkezi Moda Tasarımı bölümünde moda eğitimi almıştır. İşadamları, iş kadınları, ünlü oyuncular hatta Dubai şeyhlerinin vazgeçilmez modacısı olmuştur. Bugün Ne Giysem isimli yarışmada jüri üyeliği yapmıştır.



Nur Yerlitaş

11 Aralık 1960 İstanbul doğumlu olan Yerlitaş dikişci ve kostüm tasarımcısı olarak bilinmektedir. Bir dikiş atölyesi bulunmaktadır. 2011 yılında show tv'de Bugün Ne Giysem yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır. Tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyesi olarak yer almıştır. Hayatında hiç evlenmemiştir.

Umut Eker

Geçtiğimiz sezon İşte Benim Stilim'de bir süreliğine jüri üyeliği yapmıştır.



tarz meselesi umut eker kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.