Tatlı İntikam Oyuncuları, Konusu Ve Fragmanı

Kanal D’nin, kendi yapım şirketi D Productions’ın üstlendiği, başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Hazal Türesan, Zeyno Günenç ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi "Tatlı İntikam"ın Ondört Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan tanıtım fragmanı ekranlarınıza getirdik.

Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın oynadığı Kanal D'nin olduça güzel ses getirecek yeni dizisi "Tatlı İntikam" için çekilen fragman haberimizin sonunda izleyebilirsiniz. Tatlı İntikam dizisinin yönetmenliğini Barış Erçetin, senaryosunu ise Pınar Ordu ve İlker Aslan kaleme alıyorlar.
Tatlı İntikam Oyuncuları ve Konusu



Tatlı İntikam Konusu

Pelin aşktan yana yüzü hiç gülmeyen şansız bir kadındır ancak bir gün şeytanın bacağını kırar ve hayallerinde erkekle karşılaşır ve onunla evlenmeye karar verir. Anca çok sevdiği adam tarafından düğün günü terk edilir. Sonrasında görmüş geçirmiş bir kadın tarafından geçmişte çok büyük bir ah aldığı ve bu ah eden kişiden kendisini affettirmediği sürece mutlu olamayacağını duyan Pelin geçmişin peşine düşer ve hikayemiz böylelikle başlamış olur.
 

Tatlı İntikam Dizisi Oyuncuları

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin)leyla lydia tuğutlu tatlı intikam29 Ekim 1989 Berlin doğumlu Leyla Tuğutlu 2008 Türkiye güzeli model ve oyuncudur. 25 yaşındaki güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalioğlu'nun başrol oynadığı Mahir karakterinin kız kardeşi Songül olarak rol almıştır. Günce ve İçimdeki Ses filmlerinde başrol oynamıştır.

Furkan Andıç (Sinan/Tankut): 4 Nisan 1990 İstanbul doğumlu genç oyuncu Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesinde 2 yıl hazırlık okumuştur. Daha sonra İstanbul'a dönmek zorunda kalan oyuncu bir süre Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünü okumuştur. Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent karakteri ile çıkış yakalamıştır. Kaçak Gelinler dizisinde Selim İnan karakterini oynamıştır ve son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde Gökhan karakterini canlandırmıştır.furkan andıç tatlı intikam



Çağrı Çıtanak (Bülent): 1990 Hatay doğumlu genç oyuncu ilk olarak Ülker Hanımeller reklam filminde rol oynayarak ekranlarda reklam yüzü olmuştur. En büyük hobisi gitar çalmaktır. Asi, Küçük Sırlar, Kavak Yelleri, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar, Kayıp Şehir, Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol almıştır. Yetenekli oyuncu Gani Müjde'nin yazdığı son projesi olan Babam Sınıfta Kaldı dizisinde Kaan karakterini canlandırmıştır.

İlker Kızmaz

9 Eylül 1975 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Çanakkale 1915 filminde Yarbay Mustafa Kemal rolünde oynamıştır. Nefes Vatan Sağolsun filminde rol bulmuştur. Yeter Anne, Aslı ile Kerem, Aşk'ı Memnu, Candan Öte, Benim Adım Gültepe, Yedi Güzel Adam ve Sevdam Alabora dizilerinde rol almıştır.

tatlı intikam ilker kızmaz

Hazal Türesan (Başak): Güzel oyuncu 1985 İstanbul doğumludur. Atv ekranarında yayınlanan fenomen dizi Kara Para Aşk dizisinde Aslı Denizer karakterini oynamıştır. Yeni dizisi Tatlı intikam dizisinde Başak karakterine can vermektedir.
Tatlı İntikam Hazal Türesan

Seren Deniz Yalçın (Ceyda): 1994 İstanbul doğumlu genç oyuncu Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Bir dönem Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmıştır. Unutma Beni dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Aşk ve Günah dizisinde Nesrin karakterine hayat vermiştir.

Kerem Atabeyoğlu (Rıza): 9 Şubat 1968 doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat bölümüne devam eden oyuncu dizi, film, reklam ve belgesel seslendirmeleri yapmaktadır. Kurşun Yarası, Son Osmanlı, Kavak Yelleri Aşk ve Ceza ve Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam gibi dizilerde rol almıştır.

Zeyno Günenç (Süheyla): Başarılı oyuncu 22 Haziran 1967 İzmit Doğumludur. Türkiye onu bir çok kanalda yayınlanmış ve fenomen olmuş bir dizi Çocuklar Duymasın'da Dominant Gönül teyze olarak tanımaktadır.
Tatlı İntikam Zeyno Günenç

Bülent Seyran (Necip): 22 Şubat 1976 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu Asmalı Konak, Patron Kim, Melek, Avrupa Yakası, Kalp Gözü, Selena, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Annem Uyurken gibi dizilerde rol almıştır.

Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha): Ayşenil Şamlıoğlu'nun Tatlı intikam dizisinde hangi rolü canlandıracağı henüz açıklanmadı.
Tatlı İntikam Ayşenil Şamlıoğlu

Emre Taşkıran (Hakan): 20 Ağustos 2989 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nden mezun olmuştur. Nizama Adanmış Ruhlar, Hıyanet Sarmalı ve Sungurlar gibi dizilerde rol almıştır.

Gürsu Gür (Zübeyir): Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Annem, Benim Annem Bir Melek, Yaprak Dökümü, Hanımın Çiftliği, 20 Dakika, Firar, Serçe Sarayı gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Gamsız Hayat dizisinde Halil karakterini canlandırmıştır.

Barış Gönenen (Serkan): 17 Eylül 1989 İstanbul doğumlu genç oyuncu Beykent Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Canavarlar Sofrası, Firak ve Çekmeköy Undergrand filmlerinde rol almıştır.

Cemre Gümeli (Simay)

Elif Çakman (Havva)tatlı intikam havva kim

Tatlı İntikam Oyuncuları Tam Liste İsimleri

Tatlı İntikam Fragman

Tatlı intikam fragmanlarını her hafta güncel olarak sayfamızda bulabileceksiniz. Yeni bölüm fragmanı Tv'de yayınlandıktan hemen sonra sayfamıza otomatik olarak eklenmektedir. Tatlı intikam dizisi için sayfamızı takip etmeye devam edin.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.