Türk Malı 2. Sezon Yeni Katılan Ve Ayrılan Oyuncular


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Geçtiğmiz aylarda Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer'in birlikte yeni bir sitcom dizisinde rol alacağını bildirmiştik.  Süreç Film'in yapımcılığını yaptığı Tayfun Güneyer'in senaryosunu yazdığı Türk Malı 28 mayıs pazar akşamı saat 20:00'da itibariyle her hafta pazar akşamları star tv ekranlarında olacak. Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi başarılı komedi dizilerinin yönetmeni Jale Atabey Türk Malı'nın yönetmenliğini üstleniyor.

Türk Malı 2017 Konusu

Erman Kuzu postacılık görevinden emekli olduktan sonra özel halk otobüsü şoförü olarak boşta kalmamak için çalışmaya devam eder. Abiye Erman'ı boşayıp ona sırt çevirdikten sonra Erman çocuklarla bir başına motel odasında yaşamını sürdürür. Erman'ın kazandığı parayı Abiye'ye nafaka olarak vermesi dibe vurmasına sebep olur. Erman başı sıkışınca amca oğlu Eyman'den yardım almak ister. Zengin Amca oğlu Eymen başını belaya sokunca evini ve iki çocuğunu Erman'a emanet ederek ortalıktan kaybolur. Erman birden bire kendini çok büyük bir evde kendini zengin bir hayatın içinde bulur.



Türk Malı 2017 Oyuncuları

Ayhan Taş (Korkut)

Şafak Sezer (Ermen Kuzu)

1970 Ankara Sincan doğumlu oyncu Esra Sezer ile evlidir. Irmak Sezer ve Sudem Sezer isminde iki çocuğu bulunmaktadır. Hababm Sınıfı Merhaba, Maskeli Beşler İntikam Peşinde, Kutsal Damacana, Kolpaçine, Türk Malı gibi farklı sinema ve dizi projelerinde yer almıştır.

türk malı yeni balya şafak sezer kim



Hasibe Eren (Bakiye Çekirdek)

6 Haziran Almanya doğumlu başarılı oyuncu 41 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Piyasa araştırmaları ve reklamcılık bölümünü tamamlamıştır. Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans mezunudur. Show tv ekranlarında yayınlanan Sıdıka dizisiyle tanınmıştır. Avrupa Yakası, Yerden Yüksek, Yalan Dünya gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Kara Bela filminde başarılı bir performans sergilemiştir.

türk malı yeni balya hasibe eren kimdir

Nergis Kumbasar (Şaduman Sümbül)

Anıl İlter (Onur Güney)

1980 İzmir doğumlu oyuncu Kocaeli Üniversites Spor Akademisi bölümü mezunudur. Oğlak burcu olan genç oyuncu Kaak Yelleri, Kızıl Elma, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde rol almıştır.

türk malı anıl ilter kimdir

Burcu Binici (Deren Güney)

Buse Narcı (Selin Kuzu)

1993 Fethiye doğumlu genç ve güzel oyuncu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilk soruda elenerek gündeme gelmişti. Daha sonra show tv ekranlarında yayınlanan Bugün Ne Giysem yarışmasında yer almıştı. Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. 



türk mali selin kuzu kimdir

Gülhan Tekin (Hidayet Balık)

3 Mayıs 1975 İzmir doğumlu oyuncu BKM Mutfak oyuncuları arasında yer almaktadır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. Beynelminel ve Hükümet Kadın gibi filmlerde yer almıştır.

türk malı gülhan tekin kimdir

Selen Görgüzel Alkan (Şehnaz Özçelik)

9 Şubat 1979 İstanbul doğumlu oyuncu kova burcudur. İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon bölümü mezunudur. Kurtlar Vadisi Pusu, Doktorlar, Aşk Emek İster gibi dizilerde yer almıştır.

İlke Korkmaz (Atom Kuzu)

türk malı ilke korkmaz karakteri atom kuzu



Serkan Şengül (Rıfkı Atılgan)

türk malı serkan şengül

Polina CH (Valeri Hamçik)

türk malı valeri hamçik kimdir

Türk Malı 2. Sezonda Ayrılan Oyuncular 

Mehmet Ali Erbil (Bahattin)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.