Tutsak Dizisi Oyuncuları Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

1441 Productions ve İrfan Şahin ortaklığında hazırlanan Tutsak dizisinin yönetmenliğini Serhat Şahin üstleniyor. Gürkan Tanyas'ın senaryosunu yazdığı Gülper Özdemir, Caner Şahin ve Pamir Pekin'in başrollerini paylaştığı Elif isimli genç bir kadının hayata tutunma çabalarını anlatan Tutsak 19 eylül salı akşamları ilk bölümüyle yayın hayatına başlıyor.

Tutsak Dizisi Konusu

Hayata umutla bakan genç, neşeli bir kız olan Elif annesinin ölümüyle amcası tarafından kendisinden 30 yaş büyük bir adamla evlendirilir. Elif kocası Sadullah'ın tehditleri altında evden bile çıkamamakta tutsak hayatı yaşamaktadır. Gürhan ailesinin sırlarını kullanarak şantaj yapan Sadullah ortadan kaybolur Elif tamamen yabancı olduğu bir dünyada artık yapayalnızdır.



Gürhan ailesinin oförü Bahadır ona bir yardım eli zatır. Gürhan ailesinin konağında çalışmaya başlayan Elif burada zor günler geçirecektir. Ailenin büyük oğlu Kenan gözünü Elif'e dikerken Bahadır onu korumaya çalışacaktır. Elif bu tutsaklıktan kurtulabilmek için kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini zamanla farkında varır. 

Tutsak Dizisi Oyuncuları

Murat Komiser;



Gülper Özdemir (Elif)

1990 İstanbul doğumlu güzel oyuncu 1.76 boyunda ve 57 kilodadır. Akrep burcu olan oyuncunun gözleri kahverengidir. ABD Truman State Universty'de üniversite eğitimini tamamlamıştır. Fahriye Evcen'e benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Özdemir Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Simge karakterine hayat vermiştir.

Gürhan ailesinin konağında çalışmaya başlayan gizemli ve güzel hizmetli Elif; iyi kalpli, ürkek fakat içten içe cesur bir genç kızdır. Hayat Elif’e acı yüzünü göstermiş olsa da içindeki umudu korumayı başarmıştır. En büyük isteği, tek başına ayaklarının üzerinde durup, özgür ve kendine ait bir hayat kurabilmektir. Gürhan ailesinin çevresini saran sır ve entrika ağları Elif’e dolanacak olsa da Elif yeniden tutsak olmamak için mücadele edecektir. 

tutsak gülper özdemir kimdir

Pamir Pekin (Kenan)

Gürhan ailesinin büyük oğlu, yakışıklı ve sert Kenan, duygularından kendini arındırmış bir mantık adamıdır. Ailesini ve değer verdiklerini korumak için her şeyi yapmaya hazırdır. Geçmişte kaldığı sanılan sırlar ve günahlar aileyi parçalamak için yeniden karşılarına çıktığında; Kenan ailesini korumakla Elif’e geliştirdiği aşkın arasında kalacaktır. 



Tutsak Dizisi Kenan Kimdir?

Caner Şahin (Bahadır)

Kadir karakteri Kemal ve Nilgün'ün tek oğludur. Kemal oğlu için ne kadar çabalamaya çalışsa da Kadir'in gençliği baba yoksunluğu ile geçer. Kadir'in hayatını Mert İpekçi yaşamıştır. Kadir Mert'in kendisinden çaldığına inandığı her şeyi geri almaya ant içer.

Yakışıklı, cesur, gözü kara bir genç adamdır. Uzun zamandır Gürhan ailesinin şoförlüğünü yapmaktadır. Çok temiz bir kalbi olsa da gözü karalığı, bastıramadığı öfkesiyle birleştiğinde durdurulamaz bir hal alır. Annesinden başka kimsesi yoktur. İçinde bir yerlerde hayatın ona karşı adaletsiz davrandığını düşünmekte ve hak ettiği yerlerde olmadığına inanmaktadır. Çok tutkulu bir yanı vardır. Sevdiği kadın için yapmayacağı şey yoktur.

Seray Gözler (Sevim)

27 Eylül 1971 Adana doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Süper Baba dizisinde Şule karakteri ile tanınmıştır. Son olarak Hayat Şarkısı dizisinde Süheyla karakterine hayat vermiştir.



Konaktaki hizmetlilerin başı. 15 senedir konağı çekip çeviren, yeri geldiğinde sert ama anaçlığını hiçbir zaman kaybetmeyen vicdanlı bir kadın. İşini iyi yapıp Gürhanlar’la mesafeli ve saygılı ilişkisini korumayı başarmış. En büyük zaafı sahip olduğu tek şey olan oğlu Bahadır. Çok sevdiği oğlunu korumak için canını bile düşünmeden verecek bir anne.

Ayda Aksel (Leman)

31 Ekim 1962 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Akrep burcu olan oyuncu Zengin Kız Fakir Oğlan, Behzat Ç, Poyraz Karayel ve Kördüğüm gibi dizilerde rol almıştır.

Özcan Varaylı (Enver)



6 Ağustos 1963 doğumlu oyuncu 2014 yılında Şule Özkalay ile evlenmiştir. Kurtlar Vadisi'ndeki Cerrahpaşalı Halit karakteriyle tanınmıştır. 

Murat Balcı (Murat)

Yağmur Özbasmacı Mermer (Elmas)

13 Temmuz 1987 Ankara doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almıştır. 1.74 boyunda ve yengeç burcu olan oyuncu Onur Mermem ile evlidir. Beni Affet, Esaretim Sensin gibi dizilerde rol almıştır.

Ceyda Kasabalı (Derin)

3 Ocak 1987 İstanbul doğumlu oyuncu 1.68 boyunda ve 54 kilodadır. Fırat Albayram ile evlidir. Yunus Emre Aşkın Yolcuğu dizisinde Zahide karakterini canlandırmıştır. Kendisini daha çok Yılanların Öcü ve Babam Sağolun dizilerinde göstermiştir.

Güneş Emir (Bennu)

19 Mayıs 1985 İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu su ürünleri bölümünü okumuş ve başarıyla tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi'ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Hacettepe Konservatuarında eğitimine devam etmiştir. O Şimdi Asker filminde başrol oynamıştır. Deniz Yıldızı dizisinde ismini duyurmuştur. 1.72 boyunda ve 54 kilodadır.

Çağdaş Tekin (Okan)

3 Mayıs 1987 İzmir'de dünyaya gözlerini açan oyuncu 1.80 boyunda ve 72 kilodadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Yedi Güzel Adam dizisinde Ali Kutlay karakterini canlandırmıştır.

Mustafa Uzunyılmaz (Sadullah)

2 Haziran 1960 Trabzon doğumlu oyuncu İstanbul Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Geniş Aile dizisindeki rolüyle tanınmaktadır. Böyle Bitmesin, İncir Receli, Patron Mutlu Son İstiyor, Zaman Makinesi 1973, Bir Varmış Bir Yokmuş ve Geniş Aile Yapıştır gibi projelerde yer almıştır.

Mehmet Gürhan (Mehmet)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.