Umuda Kelepçe Vurulmaz Oyuncuları Konusu

Fox Tv ekranlarında Ekim'de ekranlara gelecek olan yeni dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz ismiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinin başrollerini ise Begüm Birgören, Özge Özder, Mert Yazıcıoğlu, Ufuk Bayraktar gibi isimler yer alıyor. Diğer oyuncular ve dizi hakkında detaylar açıklandıkça sizlere buradan duyuracağız. Dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan oturuyor...

Umuda Kelepçe Vurulmaz Konusu;

Farklı şehirler, farklı hayatlar ve birbirinden farklı suçlar işlemiş 7 gencin hayatı kendilerine sunulan okuma hakkıyla tamamen değişir. Zengin bir ailenin oğlu olan Onur kendisi için başlatılan bir tasarı sayesinde Fırat, Azad, Kömür, Nazlı, Peri ve Narin'de okuma hakkı kazanmıştır. Onlar hem öğrenci hemde mahkumdur artık.



Başlarındaki sınıf öğretmenleri İnci ise hapishanede doğmuş küçük yaşta ayrılmış ve yetimhanede büyümüştür. Bu proje sayesinde İnci hayatla tekrar barışacak ve her şey yolunda gidecek. Geçmişten gelen sırlar, mahkum gençlerin kolejli gençlerle bitmek bilmeyen sınıf çatışmasında ellerinde kalan tek şey geleceğe dair umutlarıdır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Oyuncuları;

Begüm Birgören; (İnci)

20 Eylül 1982 Eskişehir doğumlu güzel oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Kırık Kanatlar, Karayılan, Ömre Bedel, Ağır Roman Yeni Dünya, Kaçak ve Bir Deniz Hikayesi gibi dizilerde rol almıştır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Begüm Birgören kimdir?



Özge Özder; (Perihan)

 

Mert Yazıcıoğlu; (Fırat)

Haksızlıklar karşısında dik duruşuyla öne çıkan ismi gibi Mert bir karakteri canlandırıyor.

Melisa Şenolsun (Cemre)

Yiğit Dikmen (Burak)

1987 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu crossfit sporu ile uğraşmaktadır. 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın projesi Survivor'da Gönüllüler tarafında yarışmıştır.  Hayat Mucizelere Gebe profesyonel olarak oynayacağı ilk dizi projesi olacaktır.

Zeynep Bastık (Rüya)

Genç ve güzel oyuncu dizide hırsız bir karakteri canlandırıyor.

1991 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.65 boyunda ve 56 kilodadır. İzmir'de liseyi bitiren genç oyuncu Murat Dalkılıç'a vokalistlik yaparak adını duyurmuştur. Fox tv ekranlarında yaz dizisi olarak yayınlanan Adı Mutluluk'ta Gonca Gül karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. 

Burak Dakak (Onur)

30 Kasım 1999 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.65 boyunda, 55 kiloda ve yay burcudur. Benim Adım Gültepe dizisinde Fevzi karakterine hayat vermiştir.

Sarven Çankar (Mert)

1989 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. 1.74 boyunda ve 63 kiloda olan genç oyuncu Aşk Zamanı dizisinde Levent karakterine hayat vermiştir.

Aziz Sarvan (Hikmet)

15 Mayıs 1959 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Galatasaray Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, Gösteri Sanatları Merkezi ve Sadri Alışık Kültür Merkezi gibi birimlerde oyunculuk eğitimi vermiştir. Kurtuluş, Fatmagül'ün Suçu Ne, Arka Sokaklar, Karakolda Ayna Var,  Güneşi Beklerken ve Alın Yazım gibi dizilerde rol almıştır.

umuda kelepçe vurulmaz aziz bayraktar kimdir

Şebnem Dokurel (Nermin)

4 Mart 1977 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Fırtına, Parmaklıklar Ardından, Nazlı Yarim ve Elif gibi dizilerde rol almıştır.

umuda kelepçe vurulmaz şebnem dokurel kimdir nermin

Özlem Başkaya (Güler)

16 Temmuz 1975 doğumlu başarılı oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Baba Ocağı, Hayat Türküsü, Parmaklıklar Ardında, Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol almıştır.

umuda kelepçe vurulmaz güler kimdir

Emir Özden (Kömür)

1996 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu 1.68 boyunda ve 55 kilodadır. Böyle Bitmesin, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Not Defteri ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır.

 umuda kelepçe vurulmaz kömür kimdir

İlayda Akdoğan (Elif)

1998 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.70 boyunda ve 52 kilodadır. Yengeç burcu olan Akdoğan En İyi Arkadaşım, Afacanlar Kampı, Bez Bebek, Sevgili Dünürüm ve Oyunbozan gibi dizilerde rol almıştır. Mustang filminde rol bulmuştur.

umuda kelepçe vurulmaz elif kimdir

Nazlı Bulum (Peri)

Güzel bir kız olan Peri neşeli konuşkan herkesin sevdiği bir kişiliktir fakat üvey babasının onda bıraktığı yaralar öyle ağırdır ki kaldırması çok güçtür.

umuda kelepçe vurulmaz nazlı bulum kimdir peri karakteri

Turgay Aydın (Gardiyan Nizam)

umuda kelepçe vurulmaz gardiyan kimdir

Semih (Sarp)

umuda kelepçe vurulmaz sarp karakteri kimdir

Gizem Ergun (Narin)

Yedi çocuklu bir ailenin küçük bireyidir Narin. İçine kapanık bir kız olan Narin'in hayattaki tek amacı okumaktır fakat onun için karar çoktan verilmiştir. Narin istemediği biriyle evlendirilecektir.

umuda kelepçe vurulmaz narin kimdir gizem ergün

Mustafa Elikoğlu (Azad)

21 yaşındaki genç oyuncu İstanbul Aydın Üniversitesi Tiyatro bölümü okumaktadır. 1.82 boyunda ve 73 kilodadır. Son Çıkış dizisinde Cüneyt karakterine hayat vermiştir.

umuda kelepçe vurulmaz azad karakteri kimdir

Halil Balkanlar (Tuncay)

Serdar Orçin

21 Ocak 1976 Bayburt doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro eğitimi almıştır. Gülbeyaz, Barda, Haneler, İz, Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl ve Beş Kardeş gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Eve Dönüş Sarı Kamış 1915, Yolda, Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi ve İtirazım Var gibi filmlerde rol bulmuştur.

Ufuk Bayraktar;

12 Eylül 1981 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Merve Bayraktar ile evlidir. Bekleme Odası, Kader, Ayrılık, Bu Son Olsun, Memleket Meselesi ve Dağ gibi filmlerde rol almıştır. Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı Ramiz Dayı'nın gençliğini canlandırmıştır. 

umuda kelepçe vurulmaz ufuk bayraktar kimdir

Esra Şengünalp

1989 Bursa doğumlu güzel oyuncu Bursa Atatürk Lisesi'nden mezun olmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. İnsan Aldandı, Kader Çizgisi, Şubat Soğuğu, Sırlar Dünyası gibi dizilerde rol almıştır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Aynura karakteriyle tanınmıştır.

Gamze Erçel

24 yaşında Balıkesir doğumlu moda tasarımcısı Çanakkale18 Mart Üniversitesi Moda ve Tekstik bölümünden mezun olmuştur. 10 yıldır çizim çalışıyor, uzun süredir bölümüyle ilgili farklı şirketlerle çalıştı. 70 bin takipçisi bulunan Gamze Erçel, Hande Erçel'in ablasıdır. Çılgın Dershane Üniversitesi ve Hayat Ağacı gibi projelerde rol almıştır.

umuda kelepçe vurulmaz gamze erçel kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.