Bizim Hikaye Oyuncuları Ve Konusu

Amerikan yapımı Shameles'in Türkiye uyarlaması Bizim Hikaye her perşembe Fox Tv'de izleyicileriyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu yazdığı Bizim Hikaye'nin başrollerini Burak Deniz (Barış), Hazal Kaya (Filiz) ve Reha Özcan (Fikri) paylaşıyor. Medyapım imzalı yeni dizi Bizim Hikaye 14 Eylül Perşembe akşamı Fox tv ekranlarında başlıyor. 

Bizim Hikaye Konusu

Şehrin yoksul semtlerinden birinde hayata tutunma mücadelesi gösteren bir aile ve adeta o ailenin annesi haline gelen en büyük çocuğu Filiz'in hayatını anlatıyor. Anneleri çocuklarını terk ettiğinden beri 5 küçük kardeşine bakmak durumunda kalan Filiz içki bağımlısı babalarına rağmen ailesine sahip çıkar ve hayata sıkı sıkı sarılmaya çalışır. Filiz'in kardeşleri de aynı Filiz gibi güçlü, başlarını dik tutan, başlarının çaresine bakmayı bilen çocuklardır. 



Filiz tüm hayatını kardeşlerinin geleceğine adamış, en yakın arkadaşı Tülay'dan ve kardeşlerinden başka kimsesi olmayan, günü birlik işlerle para kazanmaya çalışan büyük bir genç kızken hayatına yakışklı ve Karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen Barış hem Filiz'in gönlünü kazanabilmek hemde ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Filiz'e ilk gördüğü andan itibaren aşık olan Barış onu etkileyebilmek için harekete geçerken Filiz bu zorlu hayatta aşka zamanı olmadığını düşünerek hislerini bastırır. Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya çalışan babaları Fikri'ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 7 kardeş ve Filiz'e aşık olan Barış'ın kesişen yolları hikayeyi farklı yerlere götürecektir.

Bizim Hikaye Dizisi Oyuncuları

Hazal Kaya (Filiz)

26 yaşındaki güzel oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olmuştur. İngilizce, İtalyanca ve Almanca dillerini konuşabiliyor. Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha Yılmaz karakteriyle tanınmıştır. Acemi Cadı, Aşk-ı Memnu, Behzat Ç ve Maral gibi dizilerde rol almıştır. Filiz evin güzeller güzeli, bahtsız en büyük kızıdır. Kardeşlerine annelik edebilmek için liseden sonra okumamış, evin maddi yükünü, kardeşlerinin bakımını ve sorumluluğunu üstlenmiştir. 
Gururlu ve dik başlıdır. Kardeşlerini bir anne gibi sahiplenmiştir ve onların eğitimiyle yakından ilgilenir, hata yapmalarına fırsat vermez, tavizsiz ve serttir. En büyük korkusu ailesinin dağılması, kardeşlerinin okulu bırakması ve devlet tarafından alınıp çocuk yetiştirme yurtlarına verilmesidir. 
Ailesini bir arada tutabilmek için babası Fikri’nin her türlü hırtlığına katlanmak, yer yer ona bile anne olmak zorunda kalır.



utanmazlar hazal kaya kimdir

Burak Deniz (Barış)

20 Ekim 1989 İstanbul doğumlu genç oyuncu Kaçak dizisinde Burak karateriyle rol almış ve başarıyı yakalamıştı. Oyunculuk hayatına Kolej Günlüğü dizisiyle başlamıştır. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Toprak karakterini canlandırmıştır. Son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hande Erçel'le başrolleri paylaşmıştır.

Barış zeki, dik kafalı ve kendine güvenlidir. Filiz’in hayatına giren gizemli bir genç adamdır.  İlk bakışta sıradan bir araba hırsızı mı yoksa vale mi; zengin mi yoksul mu anlaşılmaz; çünkü Barış hayatının yakın bir döneminde büyük bir kırılma yaşamış ve kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda kalmıştır. 

Filiz’le karşılaşıp ona aşık olur, onun güçlü karakterinden etkilenir. Ancak yoksul dünyasında ailesine sahip çıkmaya çalışan ve ayakları yere sağlam basan bu genç kızın güvenini kazanması hiç de kolay değildir. Barış onun güvenini kazanabilmek için çok uğraşır, ancak söylemek zorunda kaldığı yalanlar onu köşeye sıkıştırır. Filiz’i kaybetme noktasına gelir.



utanmazlar burak deniz

Reha Özcan (Fikri)

5 Temmuz 1965 Bingöl doğumlu tecrübeli oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Tiyatro hayatına Trabzon Devlet Tiyatrosunda başladı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosuna atandı. Bahtı Kara filmi ile bir çok ödüle aday gösterilmiştir. Serhat Özcan'ın eşidir. Karadayı, Kollama, Kurtlar Vadisi Pusu, Suskunlar ve Maral gibi dizilerde rol almıştır. 

6 çocuğun babasıdır ama pek babalık yaptığı söylenemez. Bütün sorumluluğu büyük kızı Filiz’in üzerine yıkmış, küçük hesaplarının peşinde kendi hayatını yaşamaktadır. Çalışmamayı şiar edinmiştir. Çocuklarını doğru düzgün tanımaz, neyi sevip neyi sevmediklerini bilmez, bilmek için de bir çaba sarf etmez.  Sözünü sakınmayan, kavgacı ve çıkarcı bir adamdır. Başına gelen her olaydan optimum fayda sağlamaya bakar. Pek seveni olmasa da, o kendinden öyle memnundur ki, değişmeyi aklına bile getirmez.

adı efsane hasan kimdir

Nesrin Cevadzade (Tülay)

 30 Temmuz 1982 Azeri asıllı Bakü doğumlu yetenekli oyuncu Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Acı, Samanyolu, Güzel Günler Göreceğiz, Al Yazmalım, Yangın Var, Ağır Roman Yeni Dünya, Görüş Günü Kadınları, Derin Nefes Al, Küçük Ağa, Kuzu, Annemin Şarkısı, Son Mektup gibi film ve dizilerde rol almıştır.




Yağızcan Konyalı (Rahmet)

26 Eylül 1991 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarını tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine İlk Aşk filmi ile başlangıç yapmıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Aydın karakterine hayat vermiştir. Adı Mutluluk dizisinde Zeki karakterini canlandırmıştır.

Evrim Doğan

1977 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. Cennet Mahallesi, Arka Sıradakiler, Dinle Sevgili ve Şubat dizilerinde rol almıştır. 

Korhan Fırat

26 Ağustos 1988 Erzincan doğumlu oyuncu 1.80 boyunda 71 kilodadır. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Merve Akaydın ile sevgilidir. Ekip 1, Küçük Gelin ve Şefkat Tepe gibi dizilerde rol almıştır.



Mehmetcan Mincinozlu

1984 doğumlu 32 yaşındaki oyuncu İstanbul'da doğup büyümüştür. 1.93 boyunda ve 74 kilodadır. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Eve Düşen Yıldırım dizisinde başrol oynamıştır. Ben Onu Çok Sevdim, Racon ve Rüzgarın Kalbi dizilerinde rol bulmuştur.

Alp Akar (Fikret)

Zeynep Selimoğlu (Kiraz)

Ömer Sevgi (İsmet)

1 Mayıs 2015 İstanbul doğumlu oyuncu ikizler burcu ve yeşil gözlüdür. İlk oyunculuk deneyimini yaşayacak olan Bizim Hikaye'de en küçük karakteri canlandırmaktadır.

Nejat Uygur Torunu (Hikmet)

Pınar Töre

Berkay Akın

İsmail Karagöz

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.