Vatanım Sensin Azize Öldü Mü?

Sezon Finalinde Cevdet'in ölüm haberini alan Azize'nin yeni sezon Fragmanındada olmayışı ayrıca yayınlanan yeni bölümünde kızlarının Annelerinin öldüğünü söylemesi Cevdet'i yıkar. Peki Azize gerçekten öldü mü sorularının cevabı aslında basit başrol oyuncusu Azize senaryo gereği ortadan kaybolmuştur ve nereye gittiği şimdilik sır gibi saklanıyor.

Paramparça, Kördüğüm, Kış Güneşi gibi bir çok başarılı dizinin yapımcılığını yapan Endemol Shine Türkiye'den yeni bir dizi daha geliyor. aralık ayında başlaması beklenen dizinin geçtiğimiz aylarda erkek başrol oyuncusu belli olmuştu. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Halit Ergenç Vatanım Sensin 'de başrol oynayacak.



Aldığımız haberlere göre Bergüzar Korel Vatanım Sensin'de kadın başrol oyuncusu olarak katılmış. Son olarak Karadayı dizisinde başarılı bir performans sergileyerek akıllarda yer edinen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç yeni dizide başrolleri paylaşıyor. İngiliz ajanı Charles bu defa türlü oyunlar peşinde. Charles'in yeni hedefindeki isim Azize oluyor. Charles verdiği zehirli ilaçla Azize'yi öldürtmek ister peki başarılı olabilecek mi? Azize zehirli ilacı içecek mi? Azize ölecek mi? Azize'nin akıbeti yeni sezonun 2. bölümünde belli olacak.

Bergüzar Korel (Azize)



27 Ağustos 1982 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın kızıdır. 2009 yılında Halit Ergenç ile evlenmiştir ve evliliğinden Ali Ergenç isminde bir çocuğu bulunmaktadır. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Binbir Gece, Bitmeyen Şarkı, Muhteşem Yüzyıl ve Karadayı dizilerinde rol almıştır. Kurtlar Vadisi Irak ve Aşk Geliyorum Demez filmlerinde rol oynamıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.