Vatanım Sensin Cevdet (Halit Ergenç) Öldü Mü?

Vatanım Sensin'in 30 kasım perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümünde Cevdet vuruldu. Peki Cevdet karakteri ayağa kalkabilecek mi? Cevdet karakterine hayat veren Halit Ergenç diziden ayrılacak mı?

3 yıl önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan Süleyman karakteriyle büyük çıkış yakalayan Halit Ergenç yeni sezonda Vatanım Sensin dizisiyle ekranlara gelmeye devam ediyordu. Cevdet milli mücadeleyi korumak efelerin başı olan Dağıstanlı ile tanışmak onun yanında olduğunu bildirmek için buluşma yerine giderken, Seher'in kardeşi tarafından tuzağa düşürülür. Seher'in kardeşi elindeki silahla bir yandan Hilal'i rehin alırken diğer yandan Cevdet'e ateş eder. Cevdet vurulacak mı? Cevdet ölecek mi? Cevdet'in akıbeti yeni bölümde belli olacak.



vatanım sensin cevdet karakteri kimdir

Halit Ergenç (Cevdet)

30 Nisan 1970 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu 1.72 boyunda 64 kilodadır. Boğa burcu olan Ergenç İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri bölümünden mezun olmuştur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan Süleyman karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmuştur. Tatlı Kaçıklar, Zerda, Babam ve Ailem, Aliye, Acı Aşk, Binbir Gece gibi dizilerde rol almıştır.. 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.