Vatanım Sensin Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu

O3 Medya'nın yapımcılığını yaptığı Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin 2. sezonuyla yakında ekranlara gelecek.

Necati Şahin ve Nuran Evren Şit'in senaryosunu yazdığı Ekim ayında çekimlerine başlanan ve Selanik, İzmir, Kordon, Kemeraltı gibi ikonik mekanlar ve semtler, döneme uygun olarak yeniden inşa edildi. Çekimleri buralarda gerçekleştiriliyor.



Vatanım Sensin Konusu

Üç çocuğu ve kayınvalidesiyle birlikte zorlu bir hayat süren Azize, canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla kavurulurken diğer yandan savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele etmektedir. Yıldız güzeller güzeli gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kızdır.

Ali Kemal se kardeşlerine göre çok farklı aşk acısıyla ve kendine dair öğrendiği önemli bilgiyle kuytu köşede yaşayan bir serseri mayın gibidir. Azize çocuklarının dertleriyle birer birer uğraşmaya çalışırken İzmir'in Yunanlar tarafından işgale uğrayacağını öğrenir.



Oysa ki bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini getirecektir. 1919 senesinin baharında Azize ve Cevdet hayatlarının önemli bir aşamasındadır. Zaferler, mağlubiyetler, ayrılıklar, kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve baharn ateşiyle yanacak, gerçek sevginin, gerçek vatanın, gerçek ihanetin ne olduğunu yaşayarak göreceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi küllerinden doğan bir ülkenin kaderiyle aynı yazılır.  

İzmir'in işgal edildiği Balkan Harbi döneminde kimin kimden yana olduğu ilk bakışta anlaşılamayan büyük bir savaşın içerisinde dağılan bir ailenin tekrar bir araya gelişini izleyeceğiz. Büyük bir savaşın gölgesinde tutkulu, inanılmaz büyülü bir aşkın hikayesi çarpıcı bir şekilde ekranlara gelecek. 

Vatanım Sensin Yeni Sezon Oyuncuları

Çağrı Çıtanak (Spiros)

Zeki bir Yunan askeridir. General Cevdet'in karargahta en çok güvendiği adamı olacaktır.



Havva (Eva)

Yunan Kumandanının kaldığı konağın yeni hizmetkarıdır.

Berker Güven (Aleksi)

Yen isimli tiyatro oyunuyla Afife Jale Tiyatro ödüllerine layık görülen ve son olarak Babam filminde rol almıştır.7 Eylül 1994 yılında İzmir'de dünyaya gelen oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve televizyon bölümünden mezun olmuştur.

Levent Can (Filipos)

23 Eylül 1971 doğumlu oyuncu 1.79 boyunda ve 75 kilodadır. Başak burcu olan başarılı oyuncu bir çok dizi ve film projesinde yer almıştır. Kavak Yelleri, Emret Komutanım, Ezel, Hicran Yarası, Kurtlar Vadisi Pusu ve İçimdeki Fırtına gibi dizilerde rol almıştır. Geçtiğimiz sezon İçerde dizisinde Haluk Müdür karakterine hayat vermiştir.



Ufuk Bayraktar (Dağıstanlı)

12 Eylül 1981 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Merve Bayraktar ile evlidir. Bekleme Odası, Kader, Ayrılık, Bu Son Olsun, Memleket Meselesi ve Dağ gibi filmlerde rol almıştır. Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı Ramiz Dayı'nın gençliğini canlandırmıştır.  Son olarak Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Ömer karakterine hayat vermiştir.

Okan Yalabık (Charles)

38 yaşındaki İstanbul doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Halit Ergenç'le başolleri paylaştığı Muhteşem Yüzyıl'da Pargalı İbrahim Paşa karakterini canlandırmış ve takipçilerin gönlüne taht kurmuştur. Oyuncu daha sonra Analar ve anneler, Seddülbahir 32 Saat gibi dizilerde rol almıştır.

vatanım sensin okan yalabık kim karakteri

Fatih Artman (Yakup Yüzbaşı)

Behzat Ç dizisinde Harun karakteriyle tanınan Fatih Artman'ı son olarak Beş Kardeş dizisinde izlemiştik.

vatanım sensin yakup yüzbaşı fatih artman kimdir



Halit Ergenç (Cevdet);

30 Nisan 1970 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Bergüzar Korel ile evlidir. Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümünü bitirmiştir. Ünlü oyuncu ilk olarak Binbir Gece dizisinde yıldızını parlattı. 2006 senesinde bu dizideki rolü ile en iyi erkek oyuncu dalında Kelebek ödülünü kazanmıştır. Babam ve Oğlum, Acı Aşk, Esir Şehrin İnsanları, Baba ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.

vatanım sensin cevdet kimdir

Bergüzar Korel (Azize);

27 Ağustos 1982 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın kızıdır. 2009 yılında Halit Ergenç ile evlenmiştir ve evliliğinden Ali Ergenç isminde bir çocuğu bulunmaktadır. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Binbir Gece, Bitmeyen Şarkı, Muhteşem Yüzyıl ve Karadayı dizilerinde rol almıştır. Kurtlar Vadisi Irak ve Aşk Geliyorum Demez filmlerinde rol oynamıştır.

Vatanım Sensin Azize Kimdir?

Onur Saylak (Yanık Efe);

Miray Daner (Hilal);

15 Ocak 1999 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu ilk deneyimini Bez Bebek dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren karakterine hayat verdi. Ayrıca Papatyam ve Merhaba Hayat gibi dizilerde de rol bulmuştur.

Celile Toyon (Hasibe);

3 Ekim 1944 İstanbul doğumlu usta oyuncu Harbiye Özel Sanat Okulu ve İstanbul Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.

Boran Kuzum (Leon);

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro Oyunculuk bölümünü tamamlamıştır. 2013 yılında Coco Cola reklamında oynamıştır. Aşka Dokunmak, Bir Adam Yaratmak gibi filmlerde rol almıştır. Analar ve Anneler dizisinde önemli bir rol oynamıştır.

Pınar Deniz (Yıldız);

26 yaşında 55 kiloda ve 1.68 boyundadır. Sil Baştan ve Günebakan dizilerinde rol almıştır.

Aslı Omağ (Marika);

1969 İstanbul doğumlu oyuncu Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde Hatice Gırgıp karakterine hayat vermiştir.

vatanım sensin aslı omağ kimdir

Selma Ergeç (Halide Onbaşı)

vatanım sensin halide onbaşı kimdir selma ergeç

Ege Tanman (Moris Lord)

26 Şubat 1998 Bursa doğumlu genç oyuncu Kınalı Kar dizisinde Efe karakteriyle tanınmıştır. Babam ve Oğlum, Şubat, Bez Bebek ve Leyla İle Mecnun gibi dizilerde rol almıştır.

vatanım sensin moris lord karakteri kimdir

Batuhan Dikkaya (Niko)

vatanım sensin niko kimdir

Özlem Ünaldı (Madam)

Ahmet Uğur Say (Lütfi)

Engin Yüksel (Nazım)

Tansu Taşanlar (Hasan)

Mert Denizmen (Yinon);

vatanım sensin mert denizmen kimdir

Yasemin Szawlowski (Eleni);

vatanim sensin Yasemin Szawlowski kimdir

Emre Şen (Hacimihalis);

Vatanım Sensin Hristo kim Emre Şen

Vatanım Sensin Yeni (2.) Sezonda Ayrılan Oyuncular

Saadet Işıl Aksoy (Lucy)

vatanım sensin lucy kimdir

Kubilay Aka (Ali Kemal);

Ercan Yazgan (Hristo);

vatanım sensin ercan yazgan kimdir

Hakan Salınmış (Eşref);

Şebnem Hassanisoughi (Eftelya);

7 Aralık 1985 İstanbul doğumlu oyuncu 1.72 boyunda 54 kilodadır. Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans program eğitimleri almıştır. Firar, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan ve Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol almıştır.

Senan Kara (Veronika);

9 Ağustos 1978 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Karakolda Ayna Var ve Yabancı Damat gibi dizilerde rol almıştır.

Baki Davrak (Vasili);

1971 Almanya doğumlu başarılı oyuncu Yaşamın Kıyısında filminde Nejat Aksu'yu canlandırdı.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.