Ver Elini Aşk Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Ayça Aral Sarangil'in yapımcılığını üstlendiği Ver Elini Aşk dizisinin başrollerinde Sevda Erginci ve Ali İl paylaşıyorlar. Ver Elini Aşk'ın yönetmenliğini Bora Onur üstleniyor. Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in senaryosunu yazdığı Ver Elini Aşk ilk bölümüyle 7 eylül perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında başlıyor.

Ver Elini Aşk Dizisi Konusu

Avrupa'da doktora okurken yaşadığı tek gecelik ilişki yüzünden bir kızı olan İstanbul'da yaşayan son derece çapkın ve sorumsuz bir insan olan Kaan ile ablasının peşinden giderek köyden İstanbul'a yol alan inatçı Antep'li bir köylü kzı olan Ayperi'nin yolları kesişir. Kaan'ın bebeği Su'ya dadılık yapmaya başlayan Ayperi ile Kaan her konuda anlaşamasa da bilmedikleri şey şudur ki kaderleri bundan yıllar önce Kıbrıs Savaşı'nda birbirlerine yazılmıştır.



Ver Elini Aşk Dizisi Oyuncuları

Sevda Erginci (Ayperi)

Ali İl (Kaan)

16 Kasım 1981 İstanbul doğumlu oyuncu 1.77 boyunda ve 70 kilodadır. Akrep burcu olan oyuncunun göz rengi mavi, saç rengi ise kahverengidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Yeliz Kuvancı ile ilişkisi bulunmaktadır. Poyraz Karayel dizisinde Sadrettin Umman karakteriyle tanınmıştır.

Gülsün Sare Fil (Su Allen Tuğlu)



Asuman Dabak (Mine)

1 Şubat 1970 Akhisar Manisa doğumlu oyuncu Tatlı Hayat dizisinde Menekşe rolü ile tanınmıştır. Kova burcu olan oyncu 1.69 boyunda ve 54 kilodadır. Leyla İle Mecnun, Böyle Bitmesin, Pis Yedili, Ezra ve Geniş Aile gibi dizilerde rol almıştır.

Köksal Engür (Emin ağa)

1946 Kars doğumlu usta oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. Süngerbob, Büdü ve Red Kit karakterlerini seslendirmiştir. Zerda dizisinde Sıddık karakteriyle tanınmıştır. Beş Kardeş, Oflu Hoca'nın Şifresi, Sürgün İnek, Kurtlar Vadisi Gladio, Güneşin Oğlu, Unutursam Fısılda, Kaçın Kurası ve son olarak Şahane Damat gibi yapımlarda yer almıştır.

Hakan Pişkin (Fedai)

1967 Karabük doğumlu oyuncu 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Bekir Hazerbeyoğlu'nu canlandırmıştır. Serçe dizisinde Tarık Karatlı karakterine hayat vermiştir. Lale Devri dizisinde Ekrem karakteriyle kariyerinin zirvesini yaşamıştır.



Büşra Çam (Kiraz)

İstanbul'da yaşayan genç oyuncu Haliç Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Teb Bankası, Th Reklamı ve Ülker Dolica Reklamlarında oynamıştır. İnadına Aşk dizisinde Habibe karakterine hayat vermiştir.

Nihal Menzil (Nazmiye)

13 Aralık 1962 Konya'da dünyaya gelen başarılı oyuncu İkinci Bahar dizisinde tanınmaya başlamıştır. 1.78 boyunda ve 70 kiloda olan oyuncu Asmalı Konak, Kaybolan Yıllar, Doktorlar, Haziran Gecesi, Ezo Gelin gibi dizilerde rol almıştır.

Metin Keçeci (Selo)

1975 Hakkari doğumlu oyuncu İstanbul'da yaşamaya başlamış ve daha sonra Yılmaz Erdoğan'ın kurduğu BKM oyuncuları arasına katılmıştır. Hokkabaz, Organize İşler, A.R.O.G, Düşman Kardeşler ve Vay Başıma Gelenler gibi yapımlarda yer almıştır.



Toygun Ateş (Asım Dede)

1954 istanbul doğumlu oyuncu Devlet Tiyatrosu ve bir çok özel tiyatroda oyuncu ve yönetmen olarak görev almıştır. Fetih 1453, Fatmagül'ün Suçu Ne, Huzur Sokağı, Kaçak ve Kırgın Çiçekler gibi dizilerde rol almıştır.

Mesut Yılmaz (Mesut)

Kızılelma, İnadına Aşk ve Şahane Damat gibi dizilerde rol almıştır.

Gamze Demirbilek (Ayten)



29 Ekim 1968 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Ankara Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. 1.60 boyunda ve 58 kilolda olan başarılı oyuncu Kara Ekmek, Yer Gök Aşk, Çocuklar Duymasın ve Hayat Şarkısı gibi dizilerde rol almıştır.

Duygu Karaca (Simten)

5 Haziran 1983 İstanbul doğumlu oyuncu 1.54 boyunda ve 58 kilodadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Ahmet Cengizhan ile evlidir. Nolur Ayrılalım, Aşk Yeniden gibi dizilerde rol almıştır.

Gökay Müftüoğlu (Oğuz)

7 Temmuz 1986 Rize doğumlu oyuncu Cennetin Sırları, Aşk ve Kara Sevda gibi dizilerde rol almıştır.

Burcu Günay (Belma)

23 Temmuz 1980 Ankara doğumlu oyuncu Korkusuzlar, Aşk Yeniden, Yaprak Dökümü ve Serçe gibi dizilerde rol almıştır.

Nazan Ayas (Lütfiye)

Ceren Koç (Lalin)

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.