Vurgun Dizisi Oyuncuları Konusu

Yeni sezonda bomba gibi diziler hazırlayan Gold film Fox Tv için yeni bir dizinin daha hazırlığına başladı. Vurgun isimli yeni dizisinin erkek başrol oyuncusu ise Erkan Petekkaya, kadın başrolü ise Deniz Çakır oldu.

Geçtiğimiz zamanlarda Bodrum Masalı ve dip gibi dizilerinde senaryosunu yazmış olan Başar Başaran ve Emre Özdür senaryosunu kaleme alıyorlar. Fox ekranlarında yayınlanacak Vurgun dizisi çok yakında ekranlara gelecek. Dizi hakkında yeni bilgiler geldikçe haberimizden paylaşmaya devam edeceğiz.



Vurgun Dizisi Oyuncuları;

Erkan Petekkaya (Kemal Vardar​);

12 Aralık 1970 Elazığ doğumlu oyuncu aslen Diyarbakır'lıdır. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiytatro bölümü mezunudur. 1.89 boyunda ve 84 kilodadır. Köpek isimli dizide Yılmaz karakteriyle en iyi erkek oyuncu ödülüne sahip olmuştur. En fazla ses getiren dizisi ise Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de canlandırdığı Ali Kaptan karakteriyle olmuştur. Geçtiğimiz sezon ise Paramparça'da Cihan karakterini canlandırmıştır.

paramparça cihan kimdir



Deniz Çakır (Reyhan);

31 Aralık 1981 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Kadın İsterse dizisinde Alev karakteriyle tanınmıştır. Oyunculukta gerçek çıkışını Yaprak Dökümü dizisinde Ferhunde karakteri ile yapmıştır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Kadın İsterse, Yaprak Dökümü, Avrupa Yakası, İki Arada Aşk, Kung Fu Panda, İffet, Muhteşem Yüzyıl, Yasak ve son olarakta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterine hayat vermiştir.

deniz çakır

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.