Yalancı Damat Filmi Nerede Çekildi?

Fox Tv Perşembe yerli film kuşağında  12 Temmuz Perşembe akşamı Yalancı Damat Filmi tv'de ilk kez ekranlara geliyor. Başrollerinde Ali İl ve Dila Danışman'ın yer aldığı romantik komedi filminin yönetmen koltuğunda ise Bora Onur oturuyor.

Yerli sinema filmi Yalancı Damat'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Rıza Akın, Burcu Almeman, Özlem Maden, Kerem Poyraz Kayaalp ve Fahri Kıncır gibi usta ve genç oyuncularda yer alıyor.



Yalancı Damat Konusu;

Hiç evlenmemiş olan Aslıhan'ın kariyerine odaklanmış başarılı ve güzel bir genç kızdır. Babası ölmeden önce kızının mürüvvetini görmek ister. aslıhan'ın hayatına uzun zamandır kimse girememiş ve hayatına giren sevgilisini ailesiyle tanıştırmak istediği sırada ise sevgilisini evde başka bir kız ile görünce büyük bir şok yaşar ve acilen yalancı bir sevgili bulmak zorunda kalır. Yalancı Damat otuzlu yaşlarında yakışıklı bir avukattır. Bu sahte damatlığın gerçek bir aşka nasıl dönüştüğünün hikayesini konu almaktadır.

Yalancı Damat filmi, İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekimleri gerçekleştirilmiştir.



Yalancı Damat Oyuncuları;

Ali İl;

16 Kasım 1981 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Konservatuar tiyatro bölümü mezunudur. 1.77 boyunda ve 70 kilodadır. Göz rengi mavi, saç rengi ise siyahtır. Akrep burcu olan oyuncu Adını Sen Koy, Seni Bana Yazmışlar, Küçük Kadınlar ve Böyle Bitmesin gibi dizilerde rol almıştır. Poyraz Karayel dizisinde Sadreddin karakteriyle tanınmıştır.

Dila Danışman;



13 Eylül 1988 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.66 boyunda 57 kilodadır. Turkcell reklam filminde oynamıştır. Oyunculuktan daha çok dansçı yönü ile bilinmektedir. Dans dersleri vermektedir. Dizi oyunculuğuna ilk adımını Muhteşem Yüzyıl dizisi ile atmıştır. Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Çağla karakterine hayat vermiştir. Ankara'nın Dikmeni dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştır.

dila danışman ikisi de nikahlım dizisi

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.