Yalaza Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Osman Sınav'ın yapımcılığını yaptığı, yönetmenliğini Mehmet Bahadır Er, Yücel Hüdaverdi ve Osman Sınav'ın üstlendiği Yalaza'nın hazırlıkları tamamlandır. Senaryosunu Hasan Kaçan, Uğur Kaçan, Sadettin Tolan, Eda Tezcan ve Makbule Kosif'in senaryosunu yazdığı Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan gibi önemli oyuncuların yer aldığı Yalaza ilk bölümüylr 16 eylül cumartesi akşamı saat 20:00'da yayın hayatına başlıyor.

Yalaza Konusu

50'li yaşlarda Taraklı'da doğup büyüyen marangoz İbrahim Akartürk. 4 yetişkin kız babası, bir oğlu ve bunmaya başlamış bir türlü ölemeyen babasının tek, evin direğidir. Karısını kaybedeli aradan 10 sene geçtikten sonra İbrahim babası ve kasaba ahalisinin zorlu ile svmediği Nalan'a talip olur. Yemeğe düşkünlüğüyle bilinene Nalan'ın ikram ettiği bir mantar İbrahim'teki bir alerjik reaksiyonu tetikler ve geçiçi olarak felç durumu yaşar. Üstelik o zamanlar Taraklı'ya gelen Alev arabasıyla İbrahim'e vurur. Öldü sanılan İbrahim yıllar sonra Alev'i karşısında gördüğünde tekrar dirilir. Bu saatten sonra İbrahim'in hayatı asla eskisi gibi olmayacaktır. Tüm Taraklı bu Çağdaş Nasrettin Hoca'nın etrafında dolanmaya devam edecek. İbrahim'in başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmeyecek ve bu çulgın korodan insanın kanını kaynatan hikayeler çıkacak.



Yalaza Oyuncuları

Hasan Kaçan (Settar Gönlübol)

10 Aralık 1957 Kayseri doğumlu oyuncu Ekmek Teknesi dizisinde Heredot Cevdet karakteriyle tanınmıştır. Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör gibi yapımların yapımcı ortaklarındandır. Babam İçin, Osmanlı Tokadı ve Leyla İle Mecnun gibi dizilerde rol almıştır.

yalaza hasan kaçan kimdir

Kadir Çöpdemir (Santral)

1 Eylül 1967 Elazığ doğumlu oyuncu ve aynı zamanda sunucu olan Çöpdemir İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulundan mezun olmuştur. Ekmek Teknesi dizisinde Kirli karakteriyle tanınmıştır. Türkler Çıldırmış Olmalı, Manda Yuvası, Avrupa Avrupa, Aşk Nerede, Yolsuzlar Çetesi gibi projelerde yer almıştır.

İpek Tuzcuoğlu (Nalan İnce)

11 Kasım 1971 İzmir doğumlu oyuncu Ankara Hacettep Üniversitesinden mezun olmuştur. Asmalı Konak diisinde Dicle karakteriyle tanınmıştır. Büyü, O... Çocukları, Avrupa Avrupa, Aşkın Halleri, Her Şey Yolunda Merkez gibi projelerde yer almıştır.



Sinan Albayrak (İbrahim Akartürk)

27 Şubat 1973 Almanya doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Başak Daşman'la 2010 yılında evlenmiş 2011'de boşanmıştır. 2012 yılında Funda Zeynep Ekincioğlu ile evlenmiştir. Parmaklıklar Ardında, Beşinci Boyut, Sen De Gitme, Küçük Kıyamet, Tozlu Yollar ve O Hayat Benim gibi dizilerde rol almıştır.

Didem Balçın (Alev)

18 Mayıs 1984 Ankara doğumlu oyuncu 1.68 boyunda ve 60 kilodadır. Ankar Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya doğumludur. Göz rengi ela, saç rengi ise sarıdır. Çakallarla Dans, Firar, Hastasıyız Dede, Oflı Hoca'nın Şifresi ve Diriliş Ertuğrul gibi projelerde yer almıştır.

Zeynep Gülmez (Tuba Akartürk)

Gamze Karaduman (Kübra Çelik)

16 Temmuz 1987 İstanbul doğumlu genç ve güzel oyncu 1.64 boyundadır. 55 kioda olan oyuncunun burcu yengeç, göz rengi ise eladır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Colca Cola, Tofita reklam filmlerinde oynamıştır. Aramızda Kalmasın, Merhaba Hayat ve Yıldızlar Şahidim gibi dizilerde rol almıştır.

Merve Erdoğan (Burcu Akartürk)

22 Haziran 1991 Nğde doğumlu genç oyuncu Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 1.68 boyunda ve 55 kiloda olan oyuncu Küçük İbo dizisinde Mine karakteriyle tanınmıştır. Emret Komutanım, Arka Sokaklar, Zeliş, Aşk ve Mavi gibi dizilerde rol almıştır.



Ergül Miray Şahin (Gökçe Akartürk)

Mert Carim (Oral Abi)

Tibet Tursun (Arda Akartürk)

Ercü Turan (Helmut Eissmuller)

Özkan Ayalp (Asil)

Erdal Cindoruk

10 Mayıs 1965 Adana doğumlu başarılı oyuncu Cennet Mahallsi, Kurtlar Vadisi, Kızıl Elma, Figüran, Sürgün İnek, O Hayat Benim, Leblebi Tozu, Sakarya Fırat gibi projelerde yer almıştır.

Elif İnci (Aysu Akartürk)

Ömer Gecü

Eray Ayaz

Eylül Naz Özgen 

Lalizer Kemaloğlu



Batuhan Aydar

Kerem Muslugil

Erol Aksoy

Gizem Koçer

Yalaza Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.