Yaşamayanlar Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduçl'a başrolleri paylaşan Elçin Sangu'nun yıldızı parlamış ve o zamandan bu yana takipçileri yeni dizi yapmasını dört gözle beklemişti. Elçin Sangu'nun takipçilerine büyük bir müjde var. Elçin Sangu yakın zamanda verdiği bir röportajda, imajını yeni bir dizi için değiştirdiğini açıklamıştı ve aldığımız son bilgilere göre bu dizinin ismi Yaşamayanlar olacak. Alphan Eşeli'nin yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı Pınar Bulut'un senaryosunu yazdığı BlueTv için çekilecek olan Yaşamayanlar 10 ya da 8 bölümden oluşacak mini bir dizi olacak. Şimdiye kadar pek rastlanmamış sıradışı bir hikayeye de tanık olacağımız kesin. Elçin Sangu bir vampir hikayesini konu edinecek olan dizinin başrolünde olacak.

Yaşamayanlar Dizisi Konusu

Yaşamayanlar Dizisi Oyuncuları

Elçin Sangu

13 Ağustos 1985 doğumlu genç ve güzel oyuncu İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Mersin Üniversitesi'nde Opera bölümünü tamamlamıştır. Gaye Sökmen Ajansına kayıtlı olarak çalışmaktadır. Kiralık Aşk dizisinde Defne karakteriyle yıldızı parlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Bir Aşk Hikayesi, Aşk Kaç Beden Giyer, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora ve son olarak Mutluluk Zamanı yapımlarında rol almıştır. 2018 yılında Kız Meselesi filmiyle sinemaseverlerle buluşacaktır.



Birkan Sokullu

6 Ekim 1985 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu 2003 yılında Best Model Of Türkey yarışmasına 3. olmuştur. Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersleri almıştır. Maltepe Üniversitesi Rado tv programcılığını tamamlamıştır. Melekler Korusun, Küçük Kadınlar, Elif, Küçük Sırlar, Uçurum, Kurt Seyit ve Şura ve Hayat Şarkısı gibi dizilerde rol almıştır.



Nilperi Şahinkaya

23 Şubat 1988 Senegal doğumlu yetenekli oyuncu ortaokul eğitimini Paris'te aldı. 2003 yılında Ankara'ya yerleşmiştir. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde eğitimini tamamlamıştır. Deniz Yıldızı dizisinde Hande, Öyle Bir Geçer Zaman Ki Mesude ve Kiraz Mevsimi dizisinde Şeyma karakterini canlandırmıştır.

Yusuf Akgün

33 yaşında İstanbul doğumlu oyuncu 1.82 byounda ve 74 kilodadır. 10 sene oyunculuk hayatına Kırık Kanatlar dizisiyle adımını atmıştır. Yeditepe Üniversitesinde tiyatro bölümü mezunudur. Saklı Hayatlar, Adını Feriha Koydum, Su ve Ateş ve Hayat Mucizelere Gebe gibi dizilerde rol almıştır.

Elit İşcan

1 Ocak 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hayat Var ve Mustang filmleriyle tanınmıştır. İstanbul Kemer Koleji'nde eğitimini tamamlamıştır. Beş Vakit, Küçük Kadınlar, Taş Mektep, Aşk ve Tuzan Kaide gibi yapımlarda rol almıştır.



Yaşamayanlar Dizi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.