Yeni Gelin Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Süreç Film'in yapımcılığını yaptığı Yeni Gelin yeni sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Projenin senaristliğini ve yönetmenliğini Aşk Yeniden dizisinden tanıdığımız Ersoy Güler üstleniyor. Yeni Gelin'in oyuncu kadrosunda Tolga Mendi, Jessica May Drociunas Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu ve Murat Kocacık gibi isimler bulunuyor. Duygusal - komedi türündeki yeni dizinin çekimleri Adana'da devam ediyor. 

Yeni Gelin Dizisi Konusu

Madrid'lerde Milanolar'da büyümüş olan İspanyol güzeli Bella ve Çukurova'nın kavuran güneşi altında büyümüş aşiret içinde yol yorgan öğrenmiş Hazar Ağa'nın kesişen hayat hikayesini izleyeceğiz. Her ne kadar iki ayrı dünyaların insanları olsalarda aşklarının önüne kimse geçemeyecek ve Bozok Aşireti'nin içerisinde yer alacaklardır. Bella Bozok ailesinin yeni gelini olarak zor günlere göğüs gerecektir.



Yeni Gelin Dizisi Oyuncuları

Arzu Yanardağ (Asude)

40 yaşındaki İstanbul'da hayata gözlerini açan mavi göz rengi ve fiziğiyle dikkatleri çeken Arzu Yanardağ Müjdar Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Ali Sertel ile evlendikten sonra Alara Maya isminde bir kızı olmuş, 3 sene sonra kocasıyla anlaşmalı olarak ayrılmıştır. Kalp Ağrısı, Kolpaçino Bomba, Galip Derviş, Gölgedekiler, Küçük Gelin gibi projelerde yer almıştır.

Erna Edis (Fatma)

Gökhan askerden gelir yanında bir sürpriz... Yeni Gelin Fatma...



Gökhan  

Bozoklu ailesinin en küçük oğludur. Dizi başladığından itibaren isminden çokca söz ettiren Gökhan karakteri 19. bölümde konağa gelmiştir

01 Ocak 1987 Adıyaman doğumlu bir tiyatro oyuncuusdur. Mor Menekşe dizisinde rol almıştır. 2007 yılında Azap filminde ol bulmuştur. Adını Sen Koy'un set ekibinde yer almıştır.

Zevkiye

Hüsne

Rukiye



Okan Erdoğan (Temel)

Şevki Reis

Ümit Yesin (Dede Korkut)

yeni gelin dede korkut kimdir gerçek adı

Jessica May Drociunas; (Bella)

24 yaşındaki Brezilya doğumlu esmer güzeli 1.75 boyunda ve 53 kilodadır. Yay burcu Olan Jessica yeşil gözleriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Biyolojik Bilimler bölümünde eğitimine devam eden oyuncu aynı zamanda model olarak da kariyerine devam etmektedir.

yeni gelin jessica may drociunas kimdir

Tolga Mendi (Hazar)

1989 İzmir doğumlu yeni fenomen oyuncu lise mezunudur. Mendi ilk oyunculuk deneyimini Acı Aşk dizisiyle yaşamıştır. Geçtiğimiz sezon Rüzgar'ın Kalbi dizisinde Cenk karakterine hayat veren Tolga Mendi yakışıklılığı ve karizmatik duruşuyla dikkatleri üzerine çekmişti. 

yeni gelin hazar kimdir



Mustafa Avkıran (Kalender Ağa)

1963 Gaziantep doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. 1993 yılında Övül Avkıran'la evlenen Mustafa Avkıran çiftinin Alaz isminde bir de çocukları bulunmaktadır. Ezo Gelin, Yaprak Dökümü, Kuzey Güney, Sevdam Alabora ve Filinta dizilerinde rol almıştır.

yeni gelen mustafa avkıran kimdir

Sema Keçik (Möhteber)

1965 Ağrı doğumlu baiarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Ümit Karabel ile evliliği bulunan Sema Keçik kocasının ölümünden sonra kızı Ebru ile birlikte yaşamaktadır. Yazı Tura, Sıla, Bir Bulut Olsam ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.

yeni gelin sema keçik kimdir

Zeynep Kankonde (Ayşe)

3 Mart 1980 Eskişehir doğumlu başarılı oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde öğretmenlik yapmıştır. Eskişehir Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Kongo'lu Christian Kankonde 2004 yılında evlilik yaşayan Zeynep Kankonde'nin Emma isminde bir de kızı bulunmaktadır. Merhaba Hayat, 2 Yaka Bir İsmail, Güz Gülleri, Kırık Kalpler ve Ulan İstanbul gibi dizilerde rol almıştır.

yeni gelin zeynep kankonde kimdir



Esin Gündoğdu (Türkmen Abla)

1 ocak 1977 Ankara doğumlu başarılı oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Avrupa Yakası dizisiyle yaşamıştır. Merhaba Hayat ve Aşk Yeniden gibi dizilerde rol almıştır. 

yeni gelin esin gündoğdu kimdir

Murat Kocacık (Kör Hasan)

1972 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan deneyiml oyuncu Aşk Yeniden dizisinde Darbeli Haytar karakteriyle tanınmaktadır. Kiraz Mevsimi, Ezel, Yaprak Dökümü, Böyle Bitmesin ve Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır.

yeni gelin murat kocacık kimdir

Dağhan Külegeç (Kaan)

39 yaşındaki başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunudur. Altan Erbulak'ın torunu, Ayşe Erbulak ve Rıza Erbulak çiftinin çocuğudur. 2013 yılında Panama'da yapılan Survivor yarışmasında 12 hafta yarışmıştır. Aslı ile Kerem, Kavak Yelleri, Hırsız Polis ve Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol almıştır.

yeni gelin dağhan külegeç kimdir

Lale Başar (Kamilla)

27 Ocak 1964 Ordu doğumlu başarılı tiyatro oyuncusu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Deniz Yıldızı, Göç Zamanı, Aşk Yenden ve Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde rol almıştır.

yeni gelin lale başar kimdir

Renan Bilek (Kamil)

1968 İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizsinde Soner'in yardımcısı karakteriyle tanınmıştır. Daha sonra Doksanlar ve Yeşil Deniz gibi dizilerde rol almıştır.

yeni gelin renan bilek kimdir

Burçin Bildik (Müsellim)

18 Mart 1968 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Sağ Salim serisi fimleriyle tanınmaktadır. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Bildik Salih Kuşu ve Arkadaşım Max gibi filmlerde rol oynamıştır. Burçin Bildik son olarak 2017 yılının başlarında vizyona giren Sen Sağ Ben Selamet filminde başrolde yer almıştır.

yeni gelin burçin bildik kimdir

Yonca Şahinbaş (Asiye)

6 Temmuz 1972 İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Asmalı Konak, Avrupa Yakası, Binbir Gece, Kızım Nerede, Dila Hanım gibi dizilerde rol almıştır.

içerde yonca şahinbaş kimdir

Şilan Makal (Dilan)

21 yaşında olan Tarih son sınıfta okuyan Şilan Makal İşte Benim Stilim'in 2. sezonunda izlemiştik.

yeni gelin şilan makal kimdir

Bahar Süer (Nazgül)

30 yaşındaki yetenekli oyuncu seksenler dizisinde Rıza Başkomiser'in karısı Emel'i canlandırmıştır.

yeni gelin bahar süer kimdir

Mehmet Yaşar (Dede Korkut)

yeni gelin dede korkut kim

Halil İbrahim Kurum (Baran Duran)

yeni gelin baran kim

Feride Hilal Akın (Şirin)

1992 İstanbul doğumlu genç ve alımlı oyuncu 1.68 boyunda, 54 kilodadır. Tan Taşçı'nın Bilir Mi? şarkısına cover yaparak sosyal medyada bir çok takipçi kazanmıştır.

yeni gelin şirin kim

Onur Baytan (Çoban Ferhat)

1997 İstanbul doğumlu oyuncu O Ses Türkiye'nin 2015 - 2016 sezonunda yarışmıştır. 

yeni gelin çoban ferhat kim

Ece İrtem (Afet)

yeni gelin afet kim

İpek Bağrıaçık (Elmas)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.