Yeni Gelin Gökhan Kimdir?

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Yeni Gelin'in 10 haziran akşamı yayınlanan bölümünde Kalendar Ağa'nın söylediğine göre askerde bir oğlu var. Şimdiye kadar henüz görmediğimiz oğlunun ismi Gökhan'dır. Gökhan hakkında fazla bir bilgi bulunmuyor. Gökhan karakteri hakkında şuan için tek bildiğimiz askerde olduğu ve dizide Afet karakterine hayat veren Ece İrtem'in kocası olduğudur.

Gökhan karakterine hangi oyuncun hayat verdiğini ve dizideki tam rolünü öğrendiğimizde sizlerle paylaşacağız. Gökhan karakteri 30 eylül cumartesi akşamı yayınlanacak olan 18. yeni bölümde askerden evine dönerek diziye farklı bir soluk getirdi. Gökhan askerden dönüşünde evdekilere büyük bir sürpriz yaptı. Arabadan indirdiği kızı yeni gelinleri olarak tanıttı. Afet'le evli olan Gökhan'ın bu yaptığı kafaları karıştırdı. Peki Gökhan karakterini kim oynuyor? Gökhan karakterini hangi oyuncu rol oynuyor?



(Mustafa Çavuş) Gökhan Kimdir?

30 Yaşında Adıyaman doğumlu tiyatro oyuncusudur. Yerel bir televizyonda sunuculuk yapmıştır. Mor Menekşeler dizisinde Necip karakterine hayat vermiştir. Azap isimi film projesinde rol almıştır. Adını Sen Koy'un set ekibinde yer almıştır.



 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.