Yeni Gelin İskender Bozok Kimdir?

Show tv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yeni Gelin'in 4 kasım cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde şok bir gelişme yaşanıyor. Aklı başına gelen Benim Babam yani (Dede Korkut) karakteri Ağa'lık seçimlerine etki eder. Yeni Gelin'de kimsenin bilmediği bu yeni Bozok'lar ailesinin Kalender'in kardeşi kim? Kalendar Ağa üç oğluyla konuşup onların arasında bir Ağa seçmek ister daha sonra Müsellim devreye girer fakat Müsellim Ağa olacağını düşünürken Dede Korkut töre gereği Ağa'lık görevinin erkek kardeşe geçeceğini söyler. Dede Korkut diğer erkek kardeşin İskender Bozok olduğunu söyler. Peki İskender Bozok kim? Bozok ailesinin yeni Ağası kim olacak? yeni ağa kim? 

Dedenin bir başka kadından olan ve kimsenin bilmediği oğlu İskender yeni ağa olarak ortaya çıkacak ve Yeni Gelin'de çatışma iyice artacak. Jessica May ve Tolga Mendi'nin başrollerini paylaştığı Yeni Gelin'e Bozok ailesinin reisi Kalender'in kardeşi İskender rolünde oygan Avantoğlu katılıyor. Peki oygan Avantoğlu kimdir? 



Toygan Avantoğlu (İskender Bozok)

24 Eylül 1979 yılında İzmir'de dünyaya gelen başarılı oyuncu Güzel Köylü ve daha sonra Hanım Köylü dizisinde Koptagel karakteriyle tanınmıştır. Hayati Tehlike, Ayla, Deli Aşk ve Yol Arkadaşım gibi projelerde yer almıştır.

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.