Yıldızlar Şahidim Oyuncu Kadrosu Ve Fragmanı


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Yıldızlar Şahidim olarak açıklanan dizi yeni sezonda Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Pınar Bulut Deren'in senaristliğini yaptığı dizinin yapımcılığını Süreç Film üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Yıldız Hülya Bilban oturuyor. İki farklı kimlikte genç şarkıcı ve anne karakterinin renkli hikayesi konu alınıyor. Özge Gürel, Berk Cankat, Canan Ergüder, Mesut Akusta gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Yıldızlar Şahim ilk bölümü 27 ocak cuma akşamı saat 20:00'da star tv ekranlarında yayınlandı.

Yıldızlar Şahidim Konusu

Aras Türkiye'nin sevgisini ve hayranlığını kazanmış ünlü bir pop şarkıcısıdır. Haziran ise ona umutsuzca aşık olan hayalleriyle yaşayan sıradan küçük bir mahallenin kızıdır. Aralarında şan ve şöhretten başka çok sayıda seviye farkı vardır. Fakat Aras bir gün verdiği konserde Haziran'la karşı karşıya gelir. İşte o an anlarlar ki aralarında daha farklı bir engel vardır. Aras'ın yıllar önce kendisini terk eden babası Fikret ve ortadan kaybolan annesi Zeyneptir. Eski bir şarkıcı olan Zeynep Haziran'ı ikna edip onu mükemmel bir şarkıcı haline getirerek Fikret'in karşısına dim dik çıkmak ister. Diğer yandan yıllardır yüzünü görmediği oğu Aras'la arayı tekrar yapmaya çalışır. Haziran ve Aras birbirlerine düşman taraflarda olsalarda aşklarına yenik düşeceklerdir. Birlikte olmaları hayalin ötesinde bile olsa iki genç yıldız birbirlerinden vazgeçmeyecektir.



Yıldızlar Şahidim Oyuncuları

Özge Gürel (Haziran)

5 Şubat 1987 İstanbuş doğumlu güzel oyuncu 1.70 boyunda ve 54 kilodadır. Kızım Nerede isimli dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünden mezun olmuştur. Şan ve dans dersleri almıştır. Ayrıca dikiyon kursuna gitmiştir. Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır. Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırmıştır. Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakteriyle yıldızı parlamış ve gençlerin sevilen ismi haline gelmiştir.

Berk Cankat (Aras)

9 Mayıs 1984 Ankara doğumlu yakışıklı oyuncu Bilkent Üniversitesi grafik ve tasarım bölümünden mezun olmuştur. Sana Bir Sır Vereceğimi, Medcezir, Güzel Köylü gibi dizilerde rol oynamıştır.



yıldızlar şahidim aras kimdir berk cankat

Gamze Karaduman (Asu)

30 yaşındaki İstanbul doğumlu güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Daha önce Avrupa Yakası, Bıçak Sırtı, Güldünya, Merhaba Hayat ve son olarak Aramızda Kalsın isimli dizilerde rol almıştır.

yıldızlar şahidim asuman kimdir

Canan Ergüder (Zeyno)

15 Temmuz 1977 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans derecesinde öğrenim görmüştür. Bıçak Sırtı, Binbir Gece, Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi, Galip Derviş ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almıştır.

Mesut Akusta (Fikret)

Dila Danışman (Lila)

yıldızlar şahidim lila kimdir



Ceren Soylu (Haziran'ın Annesi)

Özgür Emre Yıldırım (Kubilay)

İstanbul doğumlu 34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Bakırköy Lisesi'nden mezun olmuş daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Elde Var Hayat, Karadayı, ve Aile İşi gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak ikimizin Yerinde adlı filmde kendini göstermiştir.

yıldızlar şahidim kubilay kimdir

Aslı İnandık (Feraye)

1991 doğumlu yetenekli genç oyuncu Lise ve Üniversitede müzik eğitimi almış 2. üniversite eğitimini ise tiyatro bölümünde görmüştür. İnandık bir youtube, sosyal medya fenomenidir.

yıldızların altında aslı inandık

Yılmaz Gruda (Ragıp)

yıldızlar şahidim ragıp kimdir

İrem Kahyaoğlu (Mebruke)

yıldızlar şahidim mebruke kimdir



Melih Selçun (Kürşat)

yıldızlar şahidim kürşat kimdir

Berkan Bulut (Koray)

yıldızlar şahidim koray kimdir

Selda Günsay

1 Haziran 1977 Adana doğumlu genç oyuncu Uçurum, Rüzgarlı Bahçe, Sihirli Annem ve Kaçak gibi dizilerde rol bulmuştur.

yıldızların altında seda günsay kimdir

Merve Bulut (Mercan)

yıldızlar şahidim mercan kimdir

Necati Kutlu (Teo)



Özge Sezince (Gülçin)

yıldızlar şahidim gülçin kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.