Yüksek Sosyete Dizisi Oyuncuları

Star tv'den 2016'nın yaz ayları için yeni bir proje geliyor. İzleyicileri çok heyecanlandıracak olan Yüksek Sosyete haziran ayında çekimlerine başlanacak ve temmuz ayında ekranlarda olması bekleniyor. Yazı Odası'nın senaryosunu yazdığı yeni dizisinin yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu yapacak. Seyircinin dört gözle beklediği bu yeni dizi projesi bakalım yeni sezonda beklentileri karşılayabilecek mi? Show tv ekranlarında yazın başlayacak olan Aşk Laftan Anlamaz'ın da yapımcılığını yapan Bi Yapım bu sezona damga vurmak istiyor. Oyuncu ve cast çalışmaları süratle devam eden dizinin ismi Yüksek Sosyete olarak belirlendi.

Yüksek Sosyete Konusu

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatacak olan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu Kerem'i canlandırıyor. Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ karakterine hayat verecektir. Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır… 



Yüksek Sosyete Oyuncuları

Hazar Ergüçlü (Cansu)

1992 Kıbrıs doğumlu 23 yaşındaki genç oyuncu Kuzey Güney dizisinde Simay Canay karakterine hayat vermiştir. Hazar Ergüçlü geçtiğimiz sezon Medcezir dizisinde gösterdiği performans ile tanınmaktadır. Son olarak Anneler ve Analar dizisinde Kader karakteriyle başrol oynamıştır. 1.70 boyunda ve 54 kilodadır. 

Yüksek Sosyete cansu Kimdir?

Engin Öztürk (Kerem)

28 Eylül 1986 Eskişehir doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Hatırla Gönül (Yusuf), Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Selim), Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi (Komiser Emre), Fatmagül'ün Suçu Ne? (Selim Yaşaran) gibi karakterleri canlandırmıştır.



Yüksek Sosyete kerem Kimdir?

Meriç Aral (Ece)

1 Temmuz 1990 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Bilgi Üniversitesinde hukuk ve yan dal olarak karşılaştırmalı edebiyat eğitimi alarak 2012 yılında mezun oldu. Sultan ve Medcezir gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca Balayı, Muska, Unutursam Fısılda ve Hesapta Aşk gibi sinema projelerinde yer almıştır.Yüksek Sosyete ece Kimdir?

Ozan Dolunay (Mert)

Yüksek Sosyete Mert Kimdir?

Zuhal Olcay (Süreyya Korhan)

10 Ağustos 1957 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Selçuk Yöntem, Zafer Olcay ve Haluk Bilginer ile evlilileri bulunmaktadır. Ankara Devlet Konservatuarı'nı tamamlamıştır. İyi Seneler Londra ve Güz Sancısı gibi filmlerde rol almıştır. Yeditepe İstanbul, Seni Çok Özledim, Arka Sokaklar, Umut Yolcuları, İffet ve Bir Aşk Hikayesi dizilerinde rol almıştır.Yüksek Sosyete Süreyya Kimdir?

Nihat Altınkaya (Levet)

28 Eylül 1979 Karabük doğumlu başarılı oyuncu 2012 yılında Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında birinci olmuştur. Altınkaya'nın iki kız kardeşi bulunmaktadır. Karabük Demir Çelik Lisesi'nde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü'nde iki sene profesyonel voleyboloynamıştır. 



Yüksek Sosyete levent Kimdir?i

Seren Deniz Yalçın (Sude)

Hakkı Ergök(Metin KORAN);

Ceyda Tepeliler (Işıl);

14 Aralık 1986 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu yay burcu, 1.70 boyunda ve 55 kilodadır. Yeşil gözlü güzel oyuncu Hayat Yolunda dizisiyle tanınmıştır. Aile Reisi, Zoraki Aşk, Dinle Sevgili, İşler Güçler, Arka Sokaklar ve İnadına Aşk gibi dizilerde rol almıştır.Yüksek Sosyete Işıl Kimdir?

Aliye Uzunatağan (Bedia)

24 Haziran 1951 Çanakkale doğumlu başarılı oyuncu Ayşen Tatari'nin annesidir. Bir Dilim Aşk, Zalim, Geniş Zamanlar, Kuzey Rüzgarı ve Unutulmaz gibi dizilerde rol almıştır.Yüksek Sosyete Bedia

Özgün Çoban (Can KORAN)

Taner Barlas (Yılmaz);

1947 Burdur doğumlu tecrübeli oyuncu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden mezun olmuştur. Binbir Gece, Yaprak Dökümü, Yüreğine Sor, Melekler Korusun, Kavak Yelleri ve Aşk ve Ceza gibi dizilerde rol almıştır.

Yüksek Sosyete Yılmaz

Hülya Gülşen Irmak (Ayşen);

14 Eylül 1965 Ankara doğumlu başarılı oyuncu 1.60 boyunda, 55 kiloda ve başak burcudur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. Oyuncunun kızı Naz Çağla Irmak'da kendisi gibi oyuncu olup Kırgın Çiçekler dizisinde rol almıştır. Bizim Evin Halleri, Havada Bulut Yok, Keşanlı Ali Destanı, Galip Derviş, Asla Vazgeçmem, Kırgın Çiçekler gibi dizilerde rol almıştır.Yüksek Sosyete Ayşen Kimdir?

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.