Yuvamdaki Düşman Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Başarılı günlük dizilerle adından oldukça söz ettiren Focus Film'in yapımcılığını yaptığı  Yuvamdaki Düşman show tv ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Pamir Pekin, Ece Çeşmioğlu, Nebahat Çehre ve Aslı Tandoğan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Müge Uğurlar'ın kamera arkasına geçtiği, Rüya İşçileri'nin senaryosunu yazdığı Yuvamdaki Düşman 25 ocak perşembe günü saat 20:00 itibariyle her hafta perşembe akşamları show tv ekranlarında...

Yuvamdaki Düşman Dizisi Konusu

Çocukluk yıllarından beri özendiği hayallerini kurduğu ve bunun için uğruna her şeyi göze aldığı hayata ramak kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu hayatı kurtarmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesini konu ediniyor.



Yuvamdaki Düşman Dizisi Oyuncuları

Pamir Pekin (Murat)

31 Mayıs 1979 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümünden mezun olmuştur. Parmaklıklar Ardında, Lale Devri, Güzel Çirkin, Muhteşem Yüzyıl, Gönül İşleri ve son olarak İlişki Durumu Karışık dizilerinde rol almıştır.

Ece Çeşmioğlu (Ceren)

26 Kasım 1990 doğumlu genç oyuncu 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisiyle oyunculuk hayatına başlamıştır. Fakat İki Aile dizisinde Ceren karakteriyle tanınmıştır. Çocuğun Var Derdin Var, Gümüş, Firar ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak yaz aylarında yayınlanan Yaz'ın Öyküsü dizisinde (Yaz) karakterine hayat vermiştir.



Nebahat Çehre (Olcay)

15 Mart 1945 yılında Samsun'da dünyaya gelen oyuncu sinema oyuncusu, dizi oyuncusu, ses sanatçısı ve model olarak bilinmektedir. 1960'lı yılların en tanınmış sanatçılarından olan Çehre Haziran Gecesi, Aşk'ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde performansıyla damga vurmuştur.

Aslı Tandoğan (Yasemin)

2 Nisan 1979 yılında Ankara'da dünyaya gelen güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini Gülüm dizisinde yaşamıştır. Kabadayı filminde Karaca karakteri ile tanınmıştır. kapalı Çarşı, Behzat Ç, Leyla İle Mecnun, Git Başımdan, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Oyunbozan gibi yapımlarda rol almıştır.



 Pelin Öztekin (Nil)

1987 yılında İzmit'te dünyaya glene başarılı oyuncu Rasim Öztekin'in kızıdır. Hayat Bilgisi dizisinde Demet karakteriyle oyuncluk hayatına başlangıç yapmıştır. BKM Mutfak ekibinde rol almıştır. Neşeli Hayat, Çok Film Hareketler Bunlar, Doksanlar, Zeyrek İle Çeyrek ve Hayat Şarkısı gibi yapımlarda rol almıştır.

 Hakan Dinçkol (Alper)

1981 İstanbul doğumlu oyuncu Yugoslav göçmenidir. Üniversite yı llarını tiyatro oyunlarında yer alarak geçirmiştir. 1.88 boyunda ve 83 kilodadır. Yay burcu olan Dinçkol yeşil gözleriyle dikkatleri çekmiştir. Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakterine hayat vermiştir.

Rıza Akın (Hikmet)

Sultan Köroğlu Kılıç (Safiye)



Doğaç Yıldız (Metin)

Cansu Türedi (Tuğçe)

Yuvamdaki Düşman Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.