Tatlı İntikam Oyuncuları, Konusu Ve Fragmanı

Çağrı Çıtanak (Bülent): 1990 Hatay doğumlu genç oyuncu ilk olarak Ülker Hanımeller reklam filminde rol oynayarak ekranlarda reklam yüzü olmuştur. En büyük hobisi gitar çalmaktır. Asi, Küçük Sırlar, Kavak Yelleri, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar, Kayıp Şehir, Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol almıştır. Yetenekli oyuncu Gani Müjde'nin yazdığı son projesi olan Babam Sınıfta Kaldı dizisinde Kaan karakterini canlandırmıştır.

İlker Kızmaz

9 Eylül 1975 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Çanakkale 1915 filminde Yarbay Mustafa Kemal rolünde oynamıştır. Nefes Vatan Sağolsun filminde rol bulmuştur. Yeter Anne, Aslı ile Kerem, Aşk'ı Memnu, Candan Öte, Benim Adım Gültepe, Yedi Güzel Adam ve Sevdam Alabora dizilerinde rol almıştır.



tatlı intikam ilker kızmaz

Hazal Türesan (Başak): Güzel oyuncu 1985 İstanbul doğumludur. Atv ekranarında yayınlanan fenomen dizi Kara Para Aşk dizisinde Aslı Denizer karakterini oynamıştır. Yeni dizisi Tatlı intikam dizisinde Başak karakterine can vermektedir.
Tatlı İntikam Hazal Türesan

Seren Deniz Yalçın (Ceyda): 1994 İstanbul doğumlu genç oyuncu Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Bir dönem Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmıştır. Unutma Beni dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Aşk ve Günah dizisinde Nesrin karakterine hayat vermiştir.



Kerem Atabeyoğlu (Rıza): 9 Şubat 1968 doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat bölümüne devam eden oyuncu dizi, film, reklam ve belgesel seslendirmeleri yapmaktadır. Kurşun Yarası, Son Osmanlı, Kavak Yelleri Aşk ve Ceza ve Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam gibi dizilerde rol almıştır.

Zeyno Günenç (Süheyla): Başarılı oyuncu 22 Haziran 1967 İzmit Doğumludur. Türkiye onu bir çok kanalda yayınlanmış ve fenomen olmuş bir dizi Çocuklar Duymasın'da Dominant Gönül teyze olarak tanımaktadır.
Tatlı İntikam Zeyno Günenç

Bülent Seyran (Necip): 22 Şubat 1976 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu Asmalı Konak, Patron Kim, Melek, Avrupa Yakası, Kalp Gözü, Selena, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Annem Uyurken gibi dizilerde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.