Kanıt Ateş Üstünde Dizisi Oyuncu Kadrosu

Gurur Aydoğan (Ömer)

11 Ekim 1988 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Oya Aydoğan'ın oğludur. 1.90 boyunda ve 86 kilodadır. Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. Kedi Özledi ve Oyun Zamanı filmlerinde rol almıştır. Not Defteri dizisinde Cenk Hoca karakterini rol oynamıştır.

 



Güvenç Selekman (Arif)

 

Mustafa Açılan (Ozan)

Asya’nın erkek kardeşi. Bıçkın, sert mahalle çocuğu. Babası şehit olduktan sonra Ozan’ın tepkisi Asya’dan farklı olmuş. Asya babasının şerefli bir şekilde vatan uğruna öldüğünü düşünürken, Ozan babasızlığını öfkeye dönüştürmüş. Doğru düzgün bir insan olmaya inanmayan, kısa yoldan para kazanarak hayat değiştirmek isteyen bir delikanlı. Bu yüzden okulunu da umursamıyor. Güçlü adamlara hayranlık duyuyor. Ama tabi gücün kaynağı önemli değil. Para harcamayı seviyor. Belli etmese de ailesine ablasına çok düşkün.  



 

Bennur Duyurucu (Kevser)

Otopsi uzmanı. İşi soğuk olsa da insanlar ile ilişkisi sımsıcak. Esprili. Olay işine gelince tam bir profesyonel. Antep’li, Asya’nın hemşerisi o yüzden geldiğinden beri Asya’ya ayrı bir iyi davranıyor. 

 

Öykü Candanadam (Naz)

Bilişim uzmanı. Zeki, cevval bir kız, iyi niyetli biri. Kimseyle derdi yok. İyi bir iş arkadaşı. İnsanları gözlemlemeyi ve yorum yapmayı seviyor. Saha çok ilgisini çekiyor, o yüzden hep soru soruyor, bilgi alıyor, vaka dışındaki saha hikayelerini de dinliyor. Düzgün, kibar erkekleri seviyor. 



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.