Hayat Şarkısı Oyuncuları, Konusu Ve Fragmanı

Kanal D'den muhteşem bir dizi projesi daha ekranlara gelmek için hazırlanıyor. Sıla, Merhamet ve Hatırla Gönül gibi dizilerin yapımcılığını üstlenmiş Most Production yeni dizisiyle kanal d ekranlarında ekranlara gelmeye devam ediyor.. Cem Kırcı'nın yönetmenliğini yaptığı Mahinur Ergün'un senaryosunu yazdığı Burcu Biricik, Ecem Özkaya ve Birkan Sokullu gibi isimler Hayat Şarkısı dizisinin başrollerini paylaşıyor..

Hayat Şarkısının Tam Liste Oyuncu Kadrosu ise şöyle; Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler (Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş (Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Cem Kenar (Genç Kaya), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç (Küçük Nilay) 



Hayat Şarkısı Konusu

Dizinin genel konusu ise şöyle; Aynı köyde doğup büyüyen kan kardeşler Bayram ile Salih'in aralarındaki anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için küçük yaştaki çocukları Melek ile Kerem'i nişanlamak için söz verirler. Çocuklar büyüyene kadar farklı şehirlerde yaşayan kan kardeşler gün gelip çocuklar evlenme çağına geldiğinde birbirlerine verdikleri sözü yerine getirmek için kolları sıvarlar. Bu arada Bayram ailesi için yerleştiği İstanbul'da işlerini büyütmüş ve büyük bir servete kavuşmuştur.

Mudanya yakınlarında bulunan Güzel köy'de iki kızı ile birlikte yaşayan Salih'in kapısı bir gün çalar ve verdikleri sözü yerine getirmek ve çocuklarını evlendirmek için nasıl yapacaklarını konuşmaya başlarlar. Hesap edemedikleri tek şey ise çocuklarının farklı hayatları, hayalleri ve sevdalıları olmasıdır. İşin içinden çıkmak için planlar yapan gençler mecburi evlilikleri ile ilgili çözüm ararlar. Arzuları ve sahip oldukları arasında kalan gençlerimiz aşklarını, kavuşmaları, ayrılıklarını, vedalarını ve mücadelelerini anlatan hikayeyi çok seveceksiniz.

Hayat Şarkısı Oyuncuları

Melisa Sözen (İpek)

Pamir Pekin'in hayat verdiği Hazer karakterinin eşini canlandırıyor.



hayat şarkısı ipek kimdir

Pamir Pekin (Hazer)

hayat şarkısı hazer kimdir

Birkan Sokullu (Kerim Cevher): Ailenin şımarık ve yakışıklı delikanlısı. Berlin'de çevre mühendisliği okuyor ve bilime ilgi duyuyor. Hülya ile anlaşmalı evlilik yapıyor ancak hisleri, Aşk ve Öfke arasında gidip geliyor. 6 Ekim 1985 İstanbul doğumlu Birkan Sokullu manken ve oyuncudur. Birkan Sokullu'nun eski eşi Aslı Enver'di. Melekler Korusun, Küçük Kadınlar, Elif, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

birkan sokullu hayat şarkısı

Burcu Biricik (Hülya Çamoğlu Cevher): Daha çocukken yoksullukla bilenmiş, içi isyan ve öfke dolu genç bir kız. Tek kurtuluşu ise 8 yaşından beridir aşık olduğu Kerim ile evlenmek.



burcu biricik kimdir

Ecem Özkaya Üstündağ (Melek): Hülya'nın ablası. Annesi erken yaşta ölünce, kardeşine annelik yapmak zorunda kalarak kendi hayatını ikinci plana atmış genç bir kızdır.

25 Haziran 1988 İstanbul doğumlu başarılı oyuncunun Mustafa Üstündağ ile 2010 yılından beri evliliği bulunmaktadır. Kartallar Yüksek Uçar, Havalimanı, Elveda Rumeli, Sizi Seviyorum, Cümbür Cemaat Aile, İffet, Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizilerde rol almıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

ecem özkaya üstündağ kimdir

Tayanç Ayaydın (Hüseyin): 7 Ağustos 1979 İstanbul doğumlu oyuncu Bulut Köpük ile evlidir. 36 yaşındaki başarılı oyuncu Özel Doğa Koleji'nde okumuştur. Son olarak Zeytin Tepesi dizisinde Tarık rolünde oynamıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

tayanç ayaydın hayat şarkısı



Pelin Öztekin (Zeynep): 1987 İzmit doğumlu 28 yaşındaki genç oyuncu Rasim Öztekin'in kızıdır. Pera Güzel Sanatlar lisesinde tiyatro eğitimi, bir dönemde Fransa da Ecole des Roches da dil eğitimi almıştır. Hayat Bilgisi dizisinde oynadığı Demet karakteri ile tanınmıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...pelin öztekin kim

Aydan Taş (Nilay): 1982 Eskşehir doğumlu yetenekli oyuncu Bkm Mutfak kadrosunda yer almaktadır. Bir Demet Tiyatro, Sınıf, Kremi Yalan Dünya ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...aydan taş kim

Olgun Toker (Mahir): 1Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...olgun toker kim

Füsun Erbulak (Emine Anne)

25 Haziran 1943 İstanbul doğumlu usta oyuncu Altan Erbulak ile evlidir. Sevinç Erbulak isminde bir kızı bulunmaktadır. Bir Dilim Aşk, Gümüş, Sınırlı Aşk, Aşk Meydan Savaşı, Gönül, Alemin Kralı ve Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır.

 

Seray Gözler (Süheyla)

27 Eylül 1971 Adana doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Süper Baba dizisinde Şule karakteri ile tanınmıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ... 

seray kimdir

 

Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram): görünen adam ahmet mümtaz ceylan

Deniz Hamzaoğlu (Kaya):  Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

deniz hamzaoğlu kimdir

Deniz Altan (Bade): 26 Eylül 1994 doğumlu 21 yaşındaki genç oyuncu Sadri Alışık Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

hayat şarkısı deniz altan kimdir

Almila Bağrıaçık (Filiz): 10 aralık 1990 Ankara doğumlu genç oyuncu bir çok yabancı dizide rol almıştır. Saç rengi kumral göz rengi kahverengidir. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...


almila bağrıaçık kimdir

Serap Önder (Ceylan): 19 Ağustos 1956 Sinop doğumlu Serap Önder lise mezunudur. Aşkın Bedeli dizisinde Hayriye Yılmaz karakterini canlandırmıştır.

hayat şarkısı serap önder

Zeynep Köse

29 yaşında İstanbul doğumlu güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 1.65 boyunda ve 52 kiloda olan güzel oyuncunun saç rengi ve göz rengi kahverengidir. Ezel, Kader, Hatırla Sevgili, Uçurum, 20 Dakika ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almıştır.

hayat şarkısı zeynep köse kimdir

Defne Halman (Hikmet): 13 Mayıs 1972 New York doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. İkinci Bahar, Merhaba New York, New York'ta Beş Minare ve Hayat Boyu gibi dizilerde rol almıştır.

Recep Güneysu (Cem): Kerim'in abisinin arkadaşıdır aynı zamanda Hülya'nın geçmişinden gelen eski sevgilisidir.

Uğur Karabulut (Kemal): 19 Kasım 1983 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Çanakkale Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Her Sevda Bir Veda, Emir'in Yolu ve Hayat Devam Ediyor dizilerinde rol oynamıştır.

Filiz Ahmet (Filiz'in Ablası): Filiz'e babasından büyük bir miras kalmıştır.Filiz bu miras ile Hülya'dan öcünü alacak Kerim'den de kızını geri almaya çalışacaktır. Filiz'in bu zor zamanında ablası yanında olacak. Filiz'in ablası rolünü Filiz Ahmet canlandırıyor.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.